Home Igre Top 3 savjeta za Temple Run 2

Top 3 savjeta za Temple Run 2

Znamo da su fanovi Temple Run 2 igre zauzeti bježeći od zlog majmuna, prikupljanjem zlata, vozeći se po rudnicima u vagonima, i tako dalje – ali možda bi željeli pritisnuti pauzu i obratiti pažnju na par savjeta koje je Imangi Studio podijelio ispod.

Tri savjeta koja će vam unaprijediti igranje:

– Množenje i osvajanje: Najlakši način da dobijete veći rezultat (tako da možete da se pohvalite) je da iskoristite vaš množilac rezultata. Da biste to učinili, morate završiti različite ciljeve. Svaki urađeni cilj povećava vaš množilac za jedan, te vam preporučujemo da se fokusirate na one ciljeve koji će vam pomoći da dođete do veoma visokog rezultata.

– Novčići, novčići, novčići: Novčići (Coins) su valuta u Temple Run igri, i koriste se za unapređivanje vaših karaktera i igrivosti. Najbrži način da započnete zarađivanje novčića je da unaprijedite ‘Vrijednost novčića (Coin Values)’ pod sposobnostima. Pomoću ovog unapređenja, dva do tri puta više novčića će se pojavljivati na stazi. Takođe, svima omiljeno unapređenje je magnet – pomaže vam da pokupite svaki novčić koji se nalazi u vašoj blizini.

– Povećanje dometa: Jasno, želite da trčite što je dalje moguće. Da biste to uradili, ponekad morate da žrtvujete dodatne novčiće za bonus predmete. Štit snage (The Shield Power) će pomoći sa preprekama, ali zapamtite, neće vas zaštiti od pada. Ubrzanje (The Boost), na početku igre, takođe može pomoći u bržoj kretnji.

Nadamo se da ćete primjeniti navedene bilješke. Ako imate neke sopstvene savjete za podijeliti, slobodno ih ostavite u komentarima ispod.