Home Android Aplikacije WhatsApp testira mogućnost korištena istog naloga na više uređaja

WhatsApp testira mogućnost korištena istog naloga na više uređaja

Specijalizirani WhatsApp portal WABetaInfo objavio je da ovaj Facebookov servis interno testira značajku koja bi mogla olakšati korištenje WhatsAppa osobama koje koriste više uređaja. Naime, do sada je jedan WhatsApp račun mogao biti prijavljen isključivo na jedan uređaj, ali u beta aplikaciji WhatsAppa u verziji 2.20.110 moguće je jedan nalog koristiti na više uređaja.

WhatsApp račun će i dalje biti vezan uz broj telefona korisnika, a prilikom prijave na ostale uređaje, koje planirate koristiti istovremeno s primarnim, vjerojatno će trebati upisat novi sigurnosni kod koji stigne na SMS. Osim snimke ekrana, druge informacije o ovom novitetu nisu poznate.

U istoj verziji beta WhatsApp aplikacije podržane su i samouništavajuće poruke.

Navedene karakteristike još nisu dostupne svim korisnicima, nego se testiraju interno. Nakon što Facebook zavrži i istestira nove opcije, možemo očekivati da će biti puštene svim korisnicima. Nije poznato kada bi to trebalo biti.

Znate li da nas možete pratiti i putem Viber grupa, Facebook stranica, Instagram profila, YouTube kanala ili Discord servera? Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(mobhr)