Home Telefoni Xiaomi predstavio Poco F2 Pro telefon

Xiaomi predstavio Poco F2 Pro telefon

Nakon perioda glasina, procurelih informacija i tizera, dugo iščekivani Poco F2 Pro telefon je ozvaničen za tržište Evrope. Praktično je u pitanju rebrendirani Redmi K30 Pro, sa istim dizajnom i specifikacijama.

Počevši od displeja, Poco F2 Pro stiže sa 6.67-inčnim Super AMOLED ekranom u FHD+ rezoluciji, sa 60Hz osvežavanjem i HDR10+ podrškom. Telefon ima motorizovani pop-up modul u koji je smeštena 20MP selfi kamera.

Na poleđini telefona je smešten sistem sa četiri kamere, koji čine 64MP Sony IMX686 glavni senzor s OIS podrškom, 5MP telemakro senzor, 13MP ultraširoki senzor i 2MP senzor dubine.

Poco F2 Pro pokreće trenutno najaktuelniji premijum čipset kompanije Qualcomm – Snapdragon 865, u kombinaciji sa do 8GB RAM-a i 256GB skladišnog prostora. Za konekciju je zadužena 5G mreža u standalone (SA) i non-standalone (NSA) modovima.

Kako bi se obezbedilo bolje iskustvo zabave korisnicima, telefon je opremljen LiquidCool 2.0 sistemom hlađenja, koji reguliše temperaturu nakon višesatnog gejminga. Sve napaja 4700mAh baterija sa podrškom za 30W brzo punjenje. Za softversku podršku je zadužen Poco Launcher 2.0 i Android 10.

Poco F2 Pro će biti dostupan u Neon Blue, Phantom White, Electric Purple i Cyber Grey varijantama. Kada su u pitanju cene, model sa 6GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora će koštati 499 evra, dok će 8GB + 256GB model koštati 599 evra.

Znate li da sadržaj našeg portala možete pratiti putem Vibera kao i preko Facebooka? Pored toga možete nas posjetiti na InstagramuYouTube ili Discordu. Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(benchmark)