Home Android Aplikacije YouTube Kids će besplatno objaviti 100 filmova i serija namijenjenih djeci

YouTube Kids će besplatno objaviti 100 filmova i serija namijenjenih djeci

U vreme kada mnogo ljudi radi od kuće, a deca više ne idu u vrtiće i škole, postaje problem kako uskladiti radne obaveze i roditeljstvo. Kako bi pomogao zaposlenim roditeljima, koji nemaju nikoga ko bi im pričuvao decu dok rade od kuće, YouTube je odlučio da do kraja avgusta objavi više od 100 dugometražnih i kratkometražnih filmova i serija namenjenih deci, koji će biti potpuno besplatni za gledanje.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

To će biti deo YouTube Kids platforme, a novi sadržaji će biti postavljeni u „After School“ odeljku. U ubraćanju tim povodom, Don Anderson, YouTube Head of Family & Learning Partnership, objavio je da će u pitanju biti filmovi i serije u visokom kvalitetu, koji će omogućiti deci da besplatno pogledaju kvalitetne zabavne sadržaje.

Znate li razliku između WiFi 6 i Wifi 6E bežičnog standarda?

Među odabranim sadržajima naći će se Tayo the Little Bus, Baby Shark and Pinkfong, The Wiggles, Masha and the Bear, Oggy & the Cockroaches and Paddington, kao i Hair Love (dobitnik oskara za najbolji animirani kratki film). Pored toga, na raspolaganju će biti i zabavni edukativni sadržaji, kao što je Sesame Stret Elmo’s World New, ali i veliki broj novih filmova i serija za decu.

Qualcomm Quick Charge 5 tehnologija brzog punjenja će puniti bateriju telefona do 100% za 15 minuta

Novi besplatni sadržaji objavljivaće se svakog ponedeljka, sve do 31. avgusta.

         

(pcpress)