Home Apple iOS Zaštita za kamere potvrdila izgled ovogodišnjih iPhone modela

Zaštita za kamere potvrdila izgled ovogodišnjih iPhone modela

Prošlog meseca su se prvi put pojavile fotografije onoga kako bi mogao izgledati kamera modula za ovogodišnje iPhone modele. U pitanju je četvrtasti sistem kamera, u koji su smeštene tri kamere postavljene u naizgled nasumičnom aranžmanu.

Olixar, proizvođač zaštitnih kućišta i opreme, već ima staklenu zaštitu za poleđinske kamere iPhone-a 11 (ili za koji god naziv se već Apple bude odlučio) i ova zaštita stiže u tri verzije – po jedna za svaku od tri iPhone varijante koliko se očekuje ove godine.

Sajt Mobile Fun UK je kreirao video o ovim zaštitama, gde se objašnjava kako je Olixarova zaštita za kamere već u masovnoj proizvodnji i dostupna u prodaji, tako da je kompanija poprilično pouzdana da će ovo biti dizajn kamera na dolazećim telefonima.

Olixar iza sebe ima prilično dobru reputaciju kada su u pitanju detalji i informacije o kućištima za telefone koji još nisu objavljeni. Ipak, zvanične informacije, kao i više detalja ćemo saznati verovatno tokom septembra, kada Apple obično objavljuje nove iPhone modele.

(benchmark)