Home Apple iOS A capella grupa imitira zvukove sa Windows računara i iPhone telefona

A capella grupa imitira zvukove sa Windows računara i iPhone telefona

Korisnici računara koja rade na Windowsima i Appleovih mobilnih uređaja vjerojatno i u snu mogu prepoznate određene zvukove s kojima se svakodnevno susreću radom na PC-u ili korištenjem iPhonea. Ono što vjerojatno nitko nikada nije pomislio jest da gotovo identični zvukovi mogu nastati samo – pjevanjem, tj. a cappella pjevanjem. Da je nešto tako zaista moguće, pokazao je a cappella sastav iz Južne Koreje Maytree.

Znate li da možete pratiti Balkan iOS i putem Vibera?

Oni su na svojim zvaničnim kanalima na online platformama prvo krajem prošlog mjeseca objavili kratki video snimak u kojem su reprodukovali zvukove računara koja pokreću Windows operativni sistem. Njihova je interpretacija zaista nevjerovatna te su fantastično skinuli zvukove pokretanja i gašenja Windowsa, postavljanja i vađenja USB-a iz računarla te brisanja fajlova iz Recycle bina. Ako pogledate ovaj kratki video i zatvorite oči, teško je da ćete razlikovati njihovu interpretaciju Windowsa od zvukova koji dolaze s računara.

Video koji prikazuje kako bi trebao izgledati iPhone 13 na osnovu dosadašnjih glasina

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Nakon Microsofta, ekipa je odlučila objaviti video u kojem, jednako uspješno, imitiraju i zvukove s Appleovih uređaja, konkretnije sa iPhone. Video snimak traje nešto više od minute i u njemu možete čuti različite melodije kakve korisnici iPhonea najčešće koriste kao zvono, ali i zvuk spajanja iPhone na punjač te zvuk zaključavanja. Svakako pogledajte i ostale video snimke na njihovom kanalu na YouTubeu na kojem su, među inim, skinuli i zvukove iz Super Marija.

Samsung planira donijeti OneUI 3.1 i na starije telefone