Home Apple iOS Video koji prikazuje kako bi trebao izgledati iPhone 13 na osnovu dosadašnjih...

Video koji prikazuje kako bi trebao izgledati iPhone 13 na osnovu dosadašnjih glasina

Iako do septembra, kada je najvjerovatnija premijera iPhone 13 ostalo je još prilično vremena, ali to ne smeta raznim glasinama da redovno stižu, a zahvaljujući njima, kolege sa holandskog LetsGoDigital portala su napravile rendere i video koji prikazuje kako će izgledati novi Apple telefon u slučaju da se glasine obistine.

Znate li da možete pratiti Balkan iOS i putem Vibera?

Ako je vjerovati tim glasinama, Apple je uspio unaprijediti Face ID tehnologiju koja sada staje u manji izrez na ekranu, dok će ostatak prednje strane izgledati poput aktuelne iPhone 12 linije. Sa zadnje strane se očekuje manje ispupčejhe kamera, što je definitivno lijepa vijest.

LG radi na ekranu za savitljivi iPhone

Kada su modeli u pitanju, ono što je sigurno je iPhone 13, te njegove Pro i Pro Max verzije, dok je Mini verzija pod upitnikom s obzirom na navodno toliko lošu prodaju iPhone 12 Mini modela, da Apple planira zaustaviti proizvodnju istog. Oba Pro modela bi trebala dobiti 120 Hz osvježavanje ekrana, kao i Always On ekran dok pojedine glasine tvrde kako bi barem jedan od iPhone 13 uređaja trebao stići bez Lightning porta, što znači da bi se punjenje obavljalo putem MagSafe priključka, odnosno veoma sporo po aktuelnom standardu što nama u ovom trenutku zvuči kao malo vjerovano rješenje.

Da li SAD sprema razbijanje Apple App Store monopola?