Home Promo Adel Imeri iz Doboja je pobjednik velikog m:tel takmičenja u brzom kucanju...

Adel Imeri iz Doboja je pobjednik velikog m:tel takmičenja u brzom kucanju SMS poruka

Danas je u Banjaluci održano veliko finale SMS takmičenja koje su organizovale kompanije Mtel i LG. Nakon 10 uzbudljivih kvalifikacijskih dana, u isto toliko gradova širom BiH, i još uzbudljivijeg finalnog takmičenja, dobili smo pobjednika i najbržeg kucača poruka u BiH.

Najbrže prste ima Adel Imeri iz Doboja, drugo mjesto osvojila je Dijana Smiljanić iz Banjaluke, a trećeplasirani je Almer Vatreš iz Sarajeva. Pobjednici su osvojili vrijedne nagrade koje je obezbijedila kompanija LG, a koja je tradicionlano sponzor takmičenja u brzom kucanju poruka na globalnom nivou. Najbrži takmičar osvojio je mobilni telefon LG L9 II, drugoplasirani LG L7 II, a trećeplasirani LG L4.

”Veoma sam zadovoljan nagradom, telefon LG L9 II je odličan, imao sam priliku istestirati ga jer smo se takmičili upravo na tom telefonu. U Banjaluku sam došao kako bi se dobro zabavio, a nadao sam se jednoj od nagrada, ali nisam vjerovao da ću osvojiti baš prvo mjesto”, rekao je pobjednik Adel.

”Kompanija Mtel je po prvi put u BiH organizovala ovakvo takmičenje sa ciljem da se približimo svjetskim trendovima, te da i kod nas ovo takmičenje postane izvjesna tradicija, a sve to uz dobru zabavu i vrijedne nagrade”, izjavila je Aida Halilović, portparol kompanije Mtel.

Za odličnu atmosferu i dobro raspoloženje svih učesnika pobrinuo se Lukijan Ivanović, banjalučki pjevač i kantautor, i jedan od finalista X Factora.

Izvor Promo