Home Apple iOS Apple intenzovno radi na iPhone sa savitljivim ekranom

Apple intenzovno radi na iPhone sa savitljivim ekranom

Apple je počeo da radi na savitljivom telefonu i u okviru kompanije su počeli da se nižu prototipi, pišu zapadni IT mediji. Savitljiv uređaj kompanije Apple je još godinama od izbacivanja na tržište, ukazuje izveštaj koji se pojavio u javnosti, a Apple trenutno radi na displeju, a ne na ostatku telefona na koji će taj ekran prikačiti. 

Znate li da možete pratiti Balkan iOS i putem Vibera?

Vizija diva iz Kupertina je da napravi ekran koji je savitljiv, a čiji je mehanizam savijanja skoro nevidljiv. Kada bi se rasklopio, očekuje se da bi trebalo da bude veliki kao iPhone 12 Pro Max. Međutim, neki izvori govore i o tome da će biti različitih veličina uređaja.

Poznati prvi navodni detalji dizajna iPhone 13

Uz to, sugeriše se da bi ovogodišnji iPhone 2021, mogao da ima nekoliko manjih nadogradnji, ali jedno veliko unapređenje vrlo je moguće – senzor otiska prsta na površini ekrana. To bi bio očigledan potez, s obzirom da je novonostala situacija u svetu učinila da maske prave veliki problem Apple-ovom Face ID-u. Još uvek nije poznato da li će ta opcija ostati na nivou glasine ili je moguća, a najskorija informacija je da je Apple u fazi testiranja te opcije.

Znate li šta je Parler i zašto su ga Google i Apple izbacili iz svojih prodavnica aplikacija?

Ono što znamo, jedna od najvećih tehnoloških kompanija će sigurno ove godine izbaciti AirTags, glavnog konkurenta aktuelnom Tile-u. Takođe, iPad Pro bio mogao da bude unapređen sa jednim Mini LED displejom, a u fazi proizvodnje je i tanji, pristupačniji iPad model.

Potvrdu o COVID-19 vakcinaciji ćete moći čuvati na svom iPhone

(pcpress)