Home Promo Apple iPhone od proljeća u ponudi Telekoma Srbija

Apple iPhone od proljeća u ponudi Telekoma Srbija

On je dodao su u toku testiranja i izbor uređaja koje će mts ponuditi na tržištu i da će se oni pojaviti u prodaji u roku od mesec i po, do dva meseca.

Telekom je prvi srpski operater koji će zvanično ponuditi proizvode najveće svetske kompanije na našem tržištu u okviru svojih paketa.Generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk objavio da je mt:s postao prvi mobilni operater u Srbiji koji je potpisao ugovor sa kompanijom Apple.

Ćulibrk je gostujući u Jutarnjem programu RTS izjavio da je Telekom Srbija posle višemesečnih pregovora potpisao ugovor sa kompanijom Apple. “Ovog proleća Telekom će korisnicima ponuditi IPhone telefone u svojim poslovnicama”.

Generalni direktor Telekoma dodao je da će se telefoni iPhone prodavati po povoljnim uslovima, uz veliki raspon cena, kroz pakete mt:s-a i uz odloženo plaćanje. “Mislim da ugovor koji smo sklopili dolazi i na radost korisnika, ali i na račun države. Do sada su u Srbiju nekim sivim kanalima ulazile desetine hiljada Apple telefona, na koje se nisu plaćali ni porezi ni carina. Zato mislim da je višestruka korist od ovog ugovora”, istakao je Ćulibrk.

On je dodao su u toku testiranja i izbor uređaja koje će mts ponuditi na tržištu i da će se oni pojaviti u prodaji u roku od mesec i po, do dva meseca. Telekom je prvi srpski operater koji će zvanično ponuditi proizvode najveće svetske kompanije na našem tržištu u okviru svojih paketa.

[youtube id=”xYsSiaBZmRk” width=”600″ height=”350″]

Preuzeto sa mondo.rs