Home Apple iOS Apple iPhone SE 2 nalazi se „iza ugla”

Apple iPhone SE 2 nalazi se „iza ugla”

iPhone SE 2

Naviknuli smo da Američki Apple svoje nasljednike iPhone modela predstavlja u rujnu ali izgleda kako to u slučaju nadolazećeg iPhone SE 2 ili kako neki tvrde iPhone 9 neće biti tako. Naime iako nema službene potvrde poznati Twitteraš @evleaks navodi kako će Apple iPhone SE 2 predstaviti sredinom ožujka.

iPhone SE2

Izgled iPhone SE 2 oslanjat će se na izgled iPhone 8 modela koji je još uvijek dosta zatupljen kod poklonika Apple iPhone uređaja a to znači da će stražnja kamera dolaziti samo s jednim otvorom, što je za današnje „standarde” poprilično zastarjelo.

Apple kažnje sa 25 milione evra kazne zbog usporavanja iPhone telefona kojim je oslabila baterija

Nemojmo zaboraviti kako će iPhone SE 2 biti nasljednik iPhone SE modela iz 2016, godine. Upravo je navedeni model bio prvi kojeg je tvrtka predstavila kao miks izgleda iPhone 5 i značajkama iPhone 6s modela. Tako će i ovoga puta izgledom iPhone SE 2 ličiti kao iPhone 8 dok značajkama će biti nešto između iPhone 8 odnosno iPhone X i kojom iz iPhone 11 modela.

Huawei dovodi 70 predinstaliranih aplikacija na svoje buduće pametne telefone

Face ID bit će sastavni dio iPhone SE 2 modela. Unutrašnjost bit će pokretana A13 Bionic procesorom koji je debitirao na iPhone 11 modelu dok će radna memorija iznositi 3GB (za 1GB manje nego što posjeduje iPhone 11). Interna memorija dolazit će u izvedbi od 64 ili 128GB. Cijena iPhone SE 2 modela započeti će s 399$ a ovisit će o kapacitetu interne memorije.

Apple iOS 14 će podržavati sve iPhone i iPad modele koji koriste iOS 13

Apple iOS 13 pokretat će iPhone SE 2 pametni telefon u svojoj aktualnoj inačici. Neki govore kako iPhone SE 2 neće nositi to ime, već će ono biti iPhone 9 ali mi ipak nekako vjerujemo kako će ono biti iPhone SE 2 tako da bude jednostavno prepoznatljiv nasljednik iPhone SE modela iz 2016, godine u suštini to i jest.

EDIT: Apple iPhone SE 2 dolaziti će u: Svemirsko Sivoj, Zlatnoj i Crvenoj boji (Pogledajte galeriju)