Home Apple iOS Apple uvodi opciju snimanja poziva u iOS 14

Apple uvodi opciju snimanja poziva u iOS 14

Iznenađenje za sve buduće iOS 14 korisnike – niko nije očekivao ovu opciju, ali eto je! Vlasnici Apple iPhone uređaja će uskoro moći da snimaju glasovne pozive.

Učestvujte u nagradnoj igri povodom sedmog rođendana Balkan Android portala

Ovo je objavljeno iz izvora bliskih kompaniji, nakon što su pregledani noviteti iOS 14 softvera, koji će nuditi i snimanje glasovnih poziva. Ovo će biti moguće samo uz pristanak korisnika, koji će morati da pročita detalje o tome šta je zabranjeno, a šta nije tokom snimanja poziva i prihvati uslove korišćenja.

Glasine tvrde kako će iOS 14 dobiti svi uređaji koji pokreću iOS 13

Prema istom izvoru ovo neće biti omogućeno putem aplikacije, nego će snimanje glasovnih, pa čak i FaceTime poziva biti ugrađeno u sam iOS 14 sistem i biće ponuđeno kao nova opcija svih iPhone uređaja, koji budu ažurirani na novi operativni sistem. Kako bi zaštitio sve korisnike unutar konverzacije Apple će upozoriti i osobu ili više njih, ako je u pitanju konferencijska veza sa druge strane, kako bi i ta osoba/e znala/e da se sprovodi snimanje poziva ili FaceTime video razgovora.

Ovogodišnji iPad Air bi trebao Lightning zamijeniti sa USB Tip C povezivanjem

Ova izuzetno zanimljiva opcija će biti prezentovana tokom WWDC 2020 konferencije, koju Apple prvi put organizuje isključivo onlajn zbog još uvek aktivne COVID-19 zaraze.

(mobit)