Home Apple iOS Glasine tvrde kako će najmanji ovogodišnji iPhone nositi ime Mini

Glasine tvrde kako će najmanji ovogodišnji iPhone nositi ime Mini

Približava se objava Apple iPhone 12 linije, koja se očekuje tokom oktobra. Sada nove procurele informacije sugerišu da će pristupačniji i najmanji 5.4-inčni iPhone imati naziv “iPhone 12 mini”. Dojavljivač takođe tvrdi da će telefon, za koji se ranije verovalo da će nositi naziv iPhone 12 Max, biti objavljen kao iPhone 12.

Pratite Balkan iOS i putem Vibera!

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Kako se ove godine očekuju četiri nova iPhone-a, Apple će morati da smisli bar jedno novo ime za neki od modela u okviru linije. Apple je koristio “mini” za svoje iPad i Mac linije uređaja, kao i za iPod pre deceniju i po. Dva najveća iPhone modela će najverovatnije zadržati “Pro” i Pro Max” sufikse, kakve su imali i modeli iz iPhone 11 linije.

Korisnici tužili Instagram nakon što je iOS 14 otkrio špijuniranje putem kamere

iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 i tvOS 14 nadogradnje su dostupne u našem regionu

Novi iPhone modeli stižu sa podrškom za 5G konekciju, a pokretaće ih i Apple-ov prvi čipset kreiran u 5nm procesu – A14. Prema benchmark rezultataima čipseta, izgleda da su poboljšanja performansi minimalna, ali se očekuje da će omogućiti bolje performanse baterije. Svi novi iPhone modeli će imati 60Hz osvežavanje OLED ekrana i implementiraće manje izreze.

Singapur će subvencionisati kupovinu Apple Watch pametnog sata za svakog stanovnika

(benchmark)