Home Aplikacije Google Mape dobijaju jednu od najboljih opcija fenomenalne Waze navigacije

Google Mape dobijaju jednu od najboljih opcija fenomenalne Waze navigacije

Ako ste ikada koristili fenomenalnu Waze navigaciju, po našem mišljenju najbolju online navigaciju, primjetili ste da ima mogućnost da korisnici označavaju sudare, oštećenja na putu ili policijeske patrole. Kod nas se često bespotrebno koriste aplikacije koje nude mnogo manje, umesto da se instalira i koristi Waze.

Zbog navedenih opcija, policijske snage pojedinih država u SAD su skoro prigovarale Google-u, jer je Waze tamo najkorištenija navigacija upravo zbog tih mogućnosti. Nakon kupovine Waze navigacije od strane Google-a, još davne 2013. godine, očekivalo se kako će Waze pronaći svoje mjesto na novim Android telefonima, umjesto toga, Google je odlučio da pojedine i pojednostavljene opcije, prije svega mogućnosti prijave policijskih kontrola ili sudara na putu donese u svoje Google Mape.

Za sada opcije još nisu dostupne većini korisnika, ali kako izgledaju, možete provjeriti u priloženim fotografijama. Vjerujemo kako će Google uskoro ažurirati Mape i te opcije donijeti većem broju korisnika, ali do tada preuzmite Waze i uživajte u vožnji bez stresa i iznenađenja.