Home Android Aplikacije Google započeo testiranje prikazivanja stanja semafora na Mapama

Google započeo testiranje prikazivanja stanja semafora na Mapama

U novom testu koji je otpočet pre par dana, Google želi da proveri kako će raditi nova opcija koja se implementira u njihovom popularnom alatu Google Maps.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Kako za sada stvari stoje, ova opcija biće funkcionalna samo u Sjedinjenim Američkim Državama, gde se test i odražava. U pitanju je prikazivanje aktivnosti semafora kroz Google Maps.

Nakon Apple i Samsung će navodno prestati isporučivati punjač u pakovanju s telefonom

Google je kao što je rečeno počeo sa testiranjem prikazivanja stanja semafora kroz aplikaciju Google Maps. Međutim, sva je prilika da je ovo još jedna u nizu test faza, a ne i obećanje da će na kraju doživeti svetlost dana za sve korisnike. Naime, ovu funkciju u prilici su da probaju samo stanovnici par gradova u Sjedinjenim Američkim Državama, i to isključivo kroz Android aplikaciju.

Kako ispravno očistiti mobilni telefon

Google Maps nije prva aplikacija koja je počela mapiranje semafora u Sjedinjenim Američkim Državama. To je prvo želeo Apple, sa svojom aplikacijom Apple Maps i iOS 13. Digitalni asistent Siri ih čak integriše u svoje smernice. Google Maps još uvek neće koristiti semafore kao deo smernica za pravac, najavljeno je u ovoj kompaniji. Ovo nije prvi pokušaj Googlea da integriše semafore u Google Maps, ali deluje kao ogroman pomak. Gradovi u kojima će opcija biti testirana su: NjujorkSan FranciskoLos Anđeles i Čikago.

Google objasnio zašto Android 10 brže stiže na korisničke uređaje od prethodnih verzija

(pcpress)