Home Android Aplikacije Hakovanje Facebooka pokazalo da Mark Zuckerberg koristi aplikaciju Signal

Hakovanje Facebooka pokazalo da Mark Zuckerberg koristi aplikaciju Signal

Otkriveno je da Zuckerberg koristi Signal objavljivanjem svog procurelog telefonskog broja, koji je potvrdio da direktor Facebook-a koristi tu aplikaciju, iako je kompanija koju je osnovao i sama bila u centru skandala o narušavanju privatnosti korisnika. Pored njegovog broja telefona, takođe su objavljeni i podaci koji uključuju njegovo ime, lokaciju, bračni status, datum rođenja i ID Facebook naloga, navodi se u onlajn izveštaju.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

“Mark Zuckerberg svoju privatnost poštuje, koristeći aplikaciju za komunikaciju koja ima end-to-end enkripciju i nije u vlasništvu kompanije Facebook. Ovo je broj povezan sa njegovim nalogom iz nedavnog curenja podataka Facebook-a”, objavio je na Tvitteru stručnjak za bezbednost Dave Valker sa screenshot-om procurelog Zuckerbergovog broja telefona koji je rekao: “Mark Zuckerberg je na Signalu.”

Procurili podaci 533 miliona Facebook korisnika. Provjerite da li ste među njima

Vest dolazi u trenutku kada se mnogi korisnici premeštaju na naizgled sigurnije alternative poput Signala, ogorčeni novom politikom privatnosti WhatsApp-a, koji je u vlasništvu Facebooka.

YouTube uklanja prikaz broja dislajkova

(tehnopolis)