Home Promo HONOR je najavio upotrebu Qualcomm Snapdragon 888 Plus čipseta i otkrio detalje...

HONOR je najavio upotrebu Qualcomm Snapdragon 888 Plus čipseta i otkrio detalje o HONOR Magic3 seriji

Tokom Global CEO Tech Talk panela predstavnici brenda HONOR i Qualcomm razgovarali su o načinima na koje će AI i 5G tehnologije unaprediti pametni koncept življenja

Na Global CEO Tech Talk predstavnik vodećeg globalnog tehnološkog brenda HONOR podelio je viziju ove kompanije o budućnosti pametnog života u eri AI i 5G. Benjamin Lim, bivši šef Reuters biroa u Kine i dopisnik za Severnu Aziju, bio je moderator panela na kome su učestvovali George Zhao, CEO HONOR Device Co.,Ltd, Cristiano Amon, predsednik i CEO Qualcomm Incorporated, Sitao Xu, glavni ekonomista i partner Deloitte China i Nathan Midler, direktor zadužen za Kinu u Harvard Business Publishing. Učesnici su tokom konferencije podelili svoje mišljenje kako će AI i 5G tehnologija korisnicima pružiti mogućnost pametnog života.

Tokom diskusije, Cristiano je izrazio ambicije kompanije Qualcomm za iskorišćavanjem svih mogućnosti 5G i AI tehnologija kako bi korisnicima pružili više transformativnog i inovativnog iskustva. Tom prilikom je najavio i da će kompanija HONOR, kao jedan od prvih OEM proizvođača lansirati telefon sa Snapdragon 888 Plus čipsetom i napomenuo sva dostignuća koja su postignuta tokom kratkog perioda saradnje ova dva brenda.

George je naglasio da će predstojeća HONOR Magic3 serija imati Qualcomm Snapdragon 888 Plus čipset.
“Sa čak 20% poboljšanim AI performansama Snapdragon 888 Plus će moći istovremeno da pokreće više neuronskih mreža. Upravo zbog ove vodeće platforme i njenih performansi, HONOR Magic3 serija ima mogućnost da donese korisnicima najbolje iskustvo kada pričamo o funkcijama mobilnog telefona i kamere”, istakao je George.

Takođe, tokom Global CEO Tech Talk prvi put su otkriveni detalji o dizajnu predstojeće HONOR Magic3 serije, odnosno o inspiraciji za isti – radi se o bojama Magic Hour, fenomenu poznatom u fotografskom i videografskom svetu kao najbolje vreme za snimanje. U period od 15 do 20 minuta pre zalaska ili nakon izlaska sunca, kada je ono na između -6 ° i -4 ° ispod horizonta, nebo se osvetljava tamnoplavom bojom. Kada je sunce između -4 ° i 6 ° iznad horizonta, nebo ima ružičastu ili ružičasto-zlatnu nijansu. Ovi tonovi boja tokom Magic Hour bile su inspiracija za nazive boja u HONOR Magic3 – Blue Hour i Golden Hour.

Pored otkrivanja noviteta iz kompanije HONOR, zajedno sa Sitao i Nathan, George je podelio mišljenje o projektu brenda koji se tiče pametnog koncepta življenja, praveći osvrt na privatnost i zdravlje korisnika, kao i na održivost. George je izrazio čvrsto uverenje u politiku brenda “Vi posedujete svoju privatnost”, podsećajući na posvećenost brenda da pomaže potrošačima da bolje upravljaju svojim ličnim podacima putem sigurnih sistema i rešenja. Kako bi se ova politika ostvarila, George je skrenuo pažnju da je HONOR kreirao specijalni HTEE (HONOR Trusted Execution Environment) OS, operativnu platformu koja pruža zaštitu privatnosti za mobilno plaćanje i prepoznavanje lica na najvišem nivou.

George je otkrio i strategiju proizvoda „1 + 8 + N“, koja se fokusira na pametne telefone kao jezgro proizvodnje, dok istovremeno razvija druge povezane proizvode kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo bilo da je u pitanju rad u kancelariji, pametni dom, zdravlje i fitness, zabava… Kao deo ove strategije, HONOR je osnovao zajedničku sportsku laboratoriju sa Šangajskim univerzitetom Jiaotong da bi podstakao inovacije i ojačao svoje liderstvo u fitnesu, razvijajući vrhunska rešenja za zdravlje i fitnes.

Više informacija o Global CEO Tech Talk možete pronaći na sledećem sajtu: https://www.reuters.com/article/sponsored/entering-the-realm-of-sci-fi ili pogledati u sledećim video snimcima: https://we.tl/t-6Ioh4aWGij

HONOR