Home Promo HONOR MagicBook od danas dostupan u Srbiji!

HONOR MagicBook od danas dostupan u Srbiji!

Dva elegantna modela HONOR laptopa od danas su dostupni u pretprodaji. Tokom promotivnog perioda, uz kupljen HONOR MagicBook laptop korisnici dobijaju na poklon pametni sat HONOR MagicWatch 2

Kompanija HONOR objavila je danas da će prvi modeli iz HONOR MagicBook serije laptopova od danas i zvanično biti dostupni korisnicima u Srbiji. U periodu od 1. do 13. juna, svi zainteresovani korisnici moći će da poruče svoj model HONOR MagicBook laptopa (dostupni su modeli sa dijagonalom ekrana od 14 i 15 inča), po ceni od 79.990 RSD za model od 14 inča odnosno 72.990 RSD za model od 15 inča, pri čemu će na poklon dobiti i HONOR MagicWatch 2 pametni sat (vrednost poklona 29.990 RSD). Modeli će biti dostupni u pretprodaji kod sledećih maloprodajnih partnera: Tehnomanija, WinWin, Emmi, Uspon, BC Group, Egroup, PBD Union – PC Practic, Ekupi, Laptop centar, Tempo Kragujevac, Tehnomedia, Jakov Sistem, Nik Servis, GSM & PC Shop, Elbraco, Dudi co, Trbo Ban, DrTechno.

HONOR MagicBook serija predstavljena je nedavno u Kini, a čine je dva izuzetno elegantna i moćna modela, kreirana sa ciljem da zadovolje sve savremene potrebe čak i najzahtevnijih korisnika. Novi laptopovi dizajnirani su u skladu sa strategijom kompanije koja podrazumeva jednostavno povezivanje pametnih uređaja kako bi se korisnicima olakšao rad na svakodnevnim zadacima. HONOR MagicBook 14 karakteriše kopaktan, lagan i tanak dizajn, i predstavlja idealan alat za ljude koji su često u pokretu, budući da poseduje bateriju sa autonomijom rada i do 10 sati, kao i FullView ekran koji maksimalno koristi svaki inč kućišta, dok snažan procesor i unapređena grafika obezbeđuju impresivne performanse čak i pri gejmingu visokog intenziteta. HONOR MagicBook 15 namenjen je za korisinike sa drugačijim potrebama, a krasi ga „težina“ od samo 1,53 kg, ekran dijagonale 15,6 inča i odnos ekran/kućište od čak 87%. Pokreće ga AMD Ryzen™ 5 3500U processor sa Radeon™ Vega 8 grafikom, 8GB DDR4 RAM memorije i PCIe NVMe SSD diskom.

Kapacitet baterije do 10 sati, „upakovan“ u lagano i kompaktno kućište

HONOR Magic Book krasi elegantan i kompaktan dizajn, pri čemu je težak samo 1,38 kg[1] a tanak svega 15,9 mm[2], pa tako može da stane u praktično svaki ranac ili torbu, pružajući korisnicima neverovatnu mobilnost i odline performanse u pokretu. Laptop pokreće baterija od 56 Wh koja mu obezbeđuje autonomiju rada od čak 10 sati na samo jednom punjenju[3]. Potpuno napunjen HONOR MagicBook 14 pruža 10 sati rada na standardnim kancelarijskim poslovima, 9,5 sat reprodukcije video sadržaja u rezoluciji 1080P, kao i 9,4 sati kontinuiranog surfovanja internetom, pa tako korisnici mogu da budu bezbrižni, čak i na dugim avanturama ili poslovnim putovanjima.

HONOR MagicBook opremljen je kompaktnim Type-C punjačem od 65 W, sa opcijom za brzo punjenje koja obezbeđuje punjenje i do 46% kapaciteta baterije za samo 30 minuta[4]. Radi optimalnog stepena bezbednosti, proces brzog punjenja je zaštićem mehanizmom za sprečavanje pregrejavanja koji automatski prekida dotok struje kada ona više nije neophodna. Pored toga što je „težak“ samo 160 g (po čemu se može porediti sa punjačima za pemtne telefone), ovaj Type-C kabl služi i za prebacivanje fajlova, čime je eliminsana potreba za dodatnim kablovima.

Očaravajuć minimalistički dizajn sa FullView ekranom

HONOR MagicBook serija kreirana je sa ciljem da zadovolji potrebe najzahtevnijih korisnika, ali i onih kojima je dizajn i estetika podjednako važan segment pri odabiru uređaja. Minimalistički dizajnirano aluminijumsko kućište stilski dopunjuje plava linija koja se nalazi po obodima uređaja i čini ga jedinstvenim.

Ivice ekrana su izuzetno tanke, kreirane sa ciljem da korisnicima obezbede što veću površinu ekrana, pa ona tako pokriva čak 84% gornjeg panela, pri čemu celokupno kućište ne gubi na svojoj stabilnosti i čvrstoći. Rezolucija LCD ekrana iznosi 1980 x 1080P i smanjuje refleksiju svetlosti od monitora, kreirajući impresivno i realistično vizuelno iskustvo, čak i pod direktnim svetlom. Pored toga, ekran poseduje i TÜV Rheinland sertifikat, što znači da je smanjen stepen plavog svetla i omogućeno prijatnije iskustvo prilikom čitanja. Uz šarku laptopa koja omogućuje otvaranje pod uglom od skoro 180 stepeni, korisnicima je omogućeno da podese monitor prema svojim jedinstvenim potrebama i kreiraju sebi najprijatnije moguće iskustvo.

Moćan procesor i unapređena privatnost

Kreiran sa ciljem da ispuni zahteve čak i najzahtevnijih korisnika, uključujući intenzivne kancelarijske poslova ali i gejming iskustvo visokog nivoa, HONOR MagicBook opremljen je AMD Ryzen™ 5 3500U procesorom sa  Radeon™ Vega 8 grafičkom kartom i 8 GB DDR4 RAM memorije[5], što mu obezbeđuje neometan rad čak i pri složenim zadacima. HONOR MagicBook takođe je opremljen izuzetno brzim PCIe NVMe SSD diskom koji ima i do pet puta veću brzinu od standardnih SATA SSD diskova[6], čime je produktivnost podignuta na maksimalan nivo.

Laptop predstavlja izuzetno lični uređaj i mora se dobro zaštititi. Istraživanjem tržišta ustanovljeno je da veoma mali procenat korisnika redovno vodi video razgovore pomoću veb kamere laptopa, a oni koji to ne rade često postavljaju zaštitu na kameru iz bezbednosnih razloga. MagicBook poseduje pop-up veb kameru koja omogućuje korisnicima da im kamera bude dostupna samo kada to žele. Kamera se nalazi u jednom od tastera na tastaturi i aktivira se isključivo klikom korisnika, što znači da je apsolutno bezbedna od hakera i drugih neželjenih osoba koje žele da kompromituju bezbednost korisnika. Integracija otiska prsta sa dugmetom za uključivanje takođe daje dodatnu bezbednost i podiže zaštitu podataka na viši nivo.

HONOR Magic-Link 2.0: Jednostavno i brzo povezivanje različitih uređaja

Današnji korisnici žive u povezanom digitalnom svetu, u kom koriste različite pametne i druge uređaja tokom dana. Kako bi napravila savršenu simbiozu između ovih uređaja, kompanija HONOR izradila je poseban ekosistem u kom su svi uređaji povezani i pomaže u jednostavnom prebacivanju podataka/sadržaja. Sa Magic-link 2.0 opcijom korisnici mogu da kontrolišu HONOR uređaje preko MagicBook laptopa i na taj način povećaju stepen produktivnosti, a takođe mogu da prebacuju, obrađuju ili menjaju fajlove, i to sve pomoću istog miša i tastature[7]. Na taj način im je omogućeno da određene nedovršene zadatke na jednom uređaju nastave na drugom, bez potrebe za dodatnim kablovima.

[1] Težina se odnosi na najlakšu verziju HONOR MagicBook 14 modela.

[2] Debljina laptopa ne podrazumeva naslon za ruke. Realne dimenzije mogu varirati, u zavisnosti od modela.

[3] Rezultat zasnovan na testiranjima u HONOR laboratoriji, sa osvetljenjem od 150 nita, u skladu sa MobileMark 2014 standardima. Kapacitet baterije od 56 Wh se smatra tipičnom vrednošću. Realan kapacitet baterije zavisi od korisničkih navika.

[4] Rezultati koji se odnose na vreme punjenja baterije dobijenu su testiranjem u HONOR laboratorijama. Punjenje je sprovedeno pri temperaturi od 25° C i vlažnosti vazduha od 45%-80%, pri čemu je korišćen originalni kabl za punjenje baterije na HONOR Magic Book 14 laptopu iz „sleep“ režima. Za 30 minuta kapacitet baterije je napunjen od 1% do 46%. Realni rezultati se mogu razlikovati, u zavisnosti od korisničkih navika, modela uređaja i drugih faktora.

[5] Specifikacije se odnose na HONOR MagicBook 14 model

[6] Podaci su dobijeni u okviru testiranja u HONOR laboratorijama. Realne performanse se mogu razlikovati, u zavisnosti od načina korišćenja i drugih faktora.

[7] Ova opcija je omogućena samo na HONOR MagicBook 14 modelu sa instaliranim softverom PC Manager (verzija 10.0.2.99 ili novija) i adekvatnim drajverima. Ova opcija je kompatibilna sa određenim NFC pametnim telefonima:  HUAWEI pametni telefoni sa EMUI 10 ili novijim sistemom; ili HONOR pametni telefoni sa EMUI 10 ili  Magic UI 3.0 sistemom (ili novijim verzijama ovih sistema).

HONOR