Home Ostalo Gadgeti Huawei predstavio Watch Fit

Huawei predstavio Watch Fit

Huawei je predstavio svoj najnoviji pametni sat – Huawei Watch Fit – koji stiže sa velikim pravougaonim ekranom, dugim radnim vekom baterije i brojnim funkcijama.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Pratite Balkan iOS i putem Vibera!

Huawei Watch Fit ima 1.64-inčni AMOLED ekran, sa malo zakrivljenim ivicama sa svih strana. Sat je kreiran od plastike i ima jedan taster sa strane. Stiže u tri boje i sa četiri različita kaiša. Watch Fit koristi Huaweijev Lite OS. Zvanična lista specifikacija ne nudi detalje o čipsetu, ali se sugeriše da pametni sat pokreće Kirin A1 čip.

Kineski operatori noću gase pojedine 5G bazne stanice

Tu su sve funkcije koje se mogu očekivati od pametnog sata: prilagodljive pozadine, veliki broj modova za vežbanje i treniranje, ugrađeni GPS senzor, SpO2 merač, senzor za praćenje rada srca. Sat prati i navike tokom spavanja, menstrualne cikluse, nudi vežbe koje pomažu u smanjenju stresa, prikazuje obaveštenja sa telefona, kontroliše muziku i drugo.

Nakon SAD i Kina uvela listu tehnologija koja se ne smiju izvoziti

Huawei obećava 10 dana uobičajenog korišćenja i sedam dana naprednog korišćenja sa jednim punjenjem baterije. Konstantna upotreba GPS-a će bateriju isprazniti za 12 sati. Huawei Watch Fit je dostupan u Graphite Black, Sakura Pink i Mint Green varijantama, a cena će biti poznata od 3. septembra.

(benchmark)