Home Promo m:go aplikacija za m:tel usluge na dlanu

m:go aplikacija za m:tel usluge na dlanu

U svakodnevnim aktivnostima neke stvari mogu biti brže i jednostavnije. Za svoje korisnike m:tel je kreirao m:go aplikaciju kako bi na jednom mjestu imali jednostavan pristup informacijama i m:tel uslugama.

U samo dva dodira aktivirajte tarifne opcije po želji, platite parking, pretražite telefonski imenik i otkrijte ekskluzivne ponude za vaš m:tel broj. Sa m:go aplikacijom vaš pametni telefon će biti još korisniji.

Aplikacija vam nudi da u svakom trenutku imate brzi uvid u stanje računa svog m:tel mobilnog broja telefona.

Koristeći aplikaciju, na jednostavan način dokupite mobilni internet i produžite zabavu ili u tren oka dopunite Kombinuj ili Dopuna broj.

Kada putujete, sa m:go aplikacijom kupite roming internet i putujte bezbrižno. Pored toga, ono što je važno svim vozačima, m:go pruža jasan pregled svih gradova u kojima je omogućeno plaćanje parkinga putem aplikacije što će uveliko olakšati kretanje.

U korisničkoj zoni m:go aplikacije imate brz pristup pozivima m:tel kontakt centru koji vam je na raspolaganju 24 časa dnevno. Tu ćete pronaći i opciju za prijavu smetnji u korišćenju neke od m:tel usluga, pregled svih m:tel poslovnica u BiH sa tačnom adresom lokacije. sve važne brojeve telefona kao i m:tel telefonski imenik.

m:go aplikacija će vam zaista olakašti svakodnevne poslove i zato je besplatno preuzimte na Google Play Store-u ili App Store-u, a više o svakoj opciji pojedinačno pročitajte na www.mtel.ba.

m:tel