Home Aplikacije Microsoft predstavio radnu verziju novog Office Mobile koji objedinjuje Word, Excel i...

Microsoft predstavio radnu verziju novog Office Mobile koji objedinjuje Word, Excel i PowerPoint aplikacije u jednu

Majkrosoft je predstavio novu aplikaciju za Office u kojoj se sada nalaze poznati servisi ove kompanije. Dok je softverski div godinama imao pojedinačne aplikacije za Word, Excel i PowerPoint i za iOS i Android, sada ih kombinuje u jedno preuzimanje.

U novoj aplikaciji moći ćete da pristupite skorijim dokumentima ili da napravite nove. Prvi utisci su da je Majkrosoft zaista uradio dobar posao kombinujući sve svoje servise u jednu Office aplikaciju. Pojedinačne aplikacije su iste kao i do sada, samo što su sada kombinovane u jednu koja je dosta manja.

Očekuje se da će u samoj aplikaciji biti i mogućnost prebacivanja fajlova sa računara na telefon, konvertovanje fotografija u tekst ili tabele, skeniranje fotografija u PDF-ove, ali i skeniranje QR kodova. Ovo su sve mogućnosti koje su bile skoro skrivene ranije, ali su korišćene često tako da su sada u novoj Office app na istaknutom mestu.

Uz novu aplikaciju, Majkrosoft je objavio i svoj novi Fluent Design za novi Office logo, a u slučaju da želite isprobati novi Microsoft Office Mobile, Android korisnici se mogu prijaviti ovdje, a iOS korisnici ovdje.

Android korisnici mogu ovu verziju preuzeti ovdje i u vidu APK fajla, a proceduru instalacije APK fajla možete pronaći ovdje.

(balkanandroid/theverge/pcpress)