Home Promo Motorola se oglasila po pitanju izdržljivosti RAZR 2019 telefona

Motorola se oglasila po pitanju izdržljivosti RAZR 2019 telefona

Nekon video snimka koji je objavio Cnet, a u kojem je korišten FoldBot robot za testiranje Moto RAZR 2019 telefona sa savitljivim ekranom, gdje se pokazalo da sistem savijanja RAZR 2019 telefona ima problema sa funkcionisanjem nakon manje od 30,000 savijanja,  oglasila se i Motorola sa saopštenjem.

U saopštenju koje je stiglo na adresu naše redakcije, navodi se kako sa Cnet testiranjem postoji problem jer sama mašina nije dizajnirana za testiranje RAZR 2019, tačnije, načina na koji se to obavlja nije kompatibilan sa sistemom koji ima Razr i samim tim, rezultati nisu verodostojni. Motorola Razr je jedinstven uređaj sa specijalnim sistemom preklapanja ekrana koji nije prisutan ni na jednom drugom telefonu.

SquareTrade FoldBot jednostavno nije dizajniran kako bi se adekvatno i pravilno testirao naš uređaj. Samim tim, svaki test koji koristi ovu mašinu će koristiti neadekvatnu količinu pritiska na specijalan sistem šarki i neće dozvoliti telefonu da se otvara i zatvara onako kako je planirano i dizajnirano, a dobijeni rezultati neće biti tačni. Važno je zapamtiti da je Razr prošao kroz intenzivan ciklus testiranja izdržljivosti i optornosti tokom njegovog razvoja.  Baš zbog toga, test koji je sproveo sajt CNET ne predstavlja ono što korisnike očekujje prilikom korišćenja ovog telefona u uslovima stvarnog sveta. Potpuno smo sigurni u izdržljivost modela Motorola Razr. Kako biste videli kako se naši telefoni testiraju, pogledajte video u prilogu.

Motorola