Home Promo m:tel Frend ljetne tarifne opcije krojene prema vašim potrebama

m:tel Frend ljetne tarifne opcije krojene prema vašim potrebama

Young couple at the skatepark

(promo)

Jelena (18 godina) vrijeme često provodi na društvenim mrežama, razmjenjuje fotografije, statuse, šeruje video linkove i veoma joj je važno da je stalno on line kako bi bila u kontaktu sa svim svojim drugarima. Za nju je idealan izbor ljetna m:tel Frend Super Net tarifna opcija zahvaljujući kojoj po cijeni od 5,5 KM dobija 1,5 GB mobilnog interneta koji može koristiti do 30 dana, a aktivira ga jednostavno, pozivom besplatnog koda *103*9#.

Damir (24 godine) voli noćne izlaske. Vikendom vrijeme provodi sa društvom u diskoteci ili u ljetnim baštama na otvorenom. Voli noćne razgovore i dopisuje se se društvom do duboko u noć. Odličan način da uštedi i ne potroši cijeli Frend račun preko vikenda je da aktivira tariifnu opciju „Ludi provod“ dostupnu putem koda *103*7#.  Sa ovom tarifnom opcijom namijenjenoj „noćnim pticama“ po cijeni od 2 KM  može neograničeno razgovorati unutar m:tel mobilne mreže i slati  SMS-ove prema svim mrežama u BiH petkom i subotom od 23.00 do 6.00 časova.

Ivana (20 godina) se preselila u drugi grad zbog studija. Upoznala je mnogo kolega i uživa u studentskom životu, ali joj ipak nedostaju porodica i prijatelji iz rodnog  grada, te često telefonira sa njima prepričavajući im svakodnevne dogodovštine.  Iz tog razloga ona koristi ,,Happy Hour” tarifnu opciju i za samo 1 KM neograničeno razgovara unutar m:tel mobilne mreže u periodu od 15.00 do 16.00 časova kada god to poželi. ,,Happy Hour” aktivira uz pomoć koda *103*1#, a u okviru tog sata može neograničeno slati SMS-ove prema svim mobilnim mrežama u BiH.

Ugrabite priliku i iskoristite najbolje od Frenda jer  ljetne tarifne opcije važe do kraja avgusta 2015. godine! Za više informacija pozovite 066 10 10 10 ili posjetite Frend stranicu m:tel-a na frend.mtel.ba.

(mtel)