Home Promo m:tel IPTV paketi: Ne propustite sportske spektakle! Ostvarite 25% popusta na pet...

m:tel IPTV paketi: Ne propustite sportske spektakle! Ostvarite 25% popusta na pet mjesečnih pretplata

Pravo je vrijeme da odaberete neki od m:tel IPTV paketa jer sada ostvarujete 25% popusta na pet mjesečnih pretplata, a uskoro stiže i sezona najboljeg sporta koju ćete gledati u osnovom m:tel paketu!

Ova ponuda se odnosi na sve one koji tek planiraju da postanu korisnici m:tel integrisanih usluga, na one m:tel korisnike koji uvedu neku novu uslugu u svoj paket i na one koji reugovore svoj postojeći m:tel paket na 24 mjeseca.

m:tel paketi su sinonim za bogat i najkvalitetniji TV sadržaj, najbolje sportske kanale, videoteke sa najnovijim filmovima i serijama, te oko 300 digitalnih kanala sa hit sadržajima. Takođe, uživaćete u najbržem internetu, optičkom internetu. A one koji vole da telefoniraju putem fiksnog telefona obradovaće činjenica da su pozivi u fiksnoj mreži m:tela besplatni.

Ljubitelji najkvalitetnijeg fudbala će uživati u najboljim sportskim spektaklima jer na kanalu Arena sport koji se nalazi u osnovnom m:tel IPTV paketu, 16. februara počinje emitovanje Lige šampiona, a 18. februara emitovanje Lige Evrope.

Ukoliko ipak birate uređaje uz svoj m:tel IPTV naša preporuka uz paket TV+NET+TEL: M+ su:

 -Televizor TESLA 43Q300BF FHD koji iznosi 144 KM, odnosno 12 mjesečnih rata po 12 KM

 -Televizor SONY KD55XH8096 Android koji iznosi 1248 KM, odnosno 12 mjesečnih rata po 104 KM

– Televizor ALPHA 43G7NUA Android 216 KM, odnosno 12 mjesečnih rata po 18 KM.

Više informacija i detalje o uređajima potražite na www.mtel.ba ili pozovite m:tel Call centar na 0 800 50 000.

m:tel