Home Promo m:tel SMS takmičenje u brzom kucanju: Prva finalistkinja iz Banjaluke

m:tel SMS takmičenje u brzom kucanju: Prva finalistkinja iz Banjaluke

U Banjaluci je odražan prvi dan kvalifikacija za veliko takmičenje u brzom kucanju SMS poruka koju organizuju kompanije m:tel i LG.

Nakon nekoliko krugova takmičenja, navijanja i nekoliko desetina prijavljenih takmičara u Banjaluci, dobili smo najbržeg ‘kucača’ SMS poruka u ovom gradu. Titulu najboljeg takmičara u Banjaluci osvojila je Dijana Smiljanić koja je u finalnom duelu bila za nekoliko sekundi brža od svog suparnika. Ona je zadatu poruku otkucala za 1 minut i 3 sekunde, a njen protivnik za 1 minut i 7 sekundi.

‘Oduvijek brzo kucam SMS poruke, nije mi nikada palo na pamet da ću imati priliku iskoristiti ovaj svoj, ako mogu reći talent, i pobjediti u ovakvom takmičenju. Jako sam srećna što sam bila najbrža u Banjaluci i radujem se finalu’, rekla je Dijana.

Takmičenje će biti organizovano u 10 gradova širom Bosne i Hercegovine. Najbolji takmičar u svakom gradu se plasira direktno u finale koje će se održati u utorak, 22.04. u Banjaluci. Kompanija m:tel obezbijedila je telefone na kojima će se učesnici takmičiti, a za one sa najbržim i najspretnijim prstima, kompanija LG obezbijedila je vrijedne nagrade. Tako će najbrži takmičar osvojiti telefon LG L9 II, drugoplasirani LG L7 II, a trećeplasiranog očekuje LG L4 II.

Takmičenje je bilo zabavno i za učesnike i za posmatrače, te je izazvalo pažnju mnogih slučajnih prolaznika. Naredne kvalifikacije će biti održane u sljedećim gradovima sa početkom u 12 časova:

08.04. Tuzla (Mercator),

09.04. Brčko (Mercator),

10.04. Bijeljina (tržni centar Tom),

14.04. Doboj (tržni centar Bingo),

15.04. Gradiška (Mercator),

16.04. Prijedor (Konzum Wisa),

17.04. Mostar (Mercator HM),

18.04. Sarajevo (BBI) i

19.04. Zenica (Džananović tržni centar).

 mtel kucanje 03

Izvor mtel.ba