Home Apple iOS Nakon što ga je Apple izbacio iz AppStore, iPhone sa instaliranim Fortnite...

Nakon što ga je Apple izbacio iz AppStore, iPhone sa instaliranim Fortnite dostižu cijenu od 10,000$

Nakon što je izbačen iz Apple App Store-a, Fortnite je uklonjen i iz Google prodavnice, a pošto je Epic Games objavio ažuriranja za iPhone i Android verzije igre, zahvaljujući kojima su korisnici kupovine obavljali direktno u Epic aplikaciji. Vlasnici iPhone uređaja koji su igru instalirali na vreme pronašli su novi način za zaradu.

Pratite Balkan iOS i putem Vibera!

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Radi se o tome da su korisnici svoje iPhone X, te druge, uređaje ponudili po ceni koja ide i do 10 hiljada dolara, a uprkos tome što se radi o uređajima koji se koriste već dve godine. Njihova dodatna vrednost je u tome što je na njih preuzeta igra Fortnite, a pre nego što je uklonjena iz App Store-a. Apple igru ne može da obriše sa telefona na koje je već instalirana, zbog čega su mnogi spremni da telefone obogaćene igrom plate i po nekoliko hiljada dolara. Tako bar veruju oni koji su svoje telefone ponudili preko eBay-a.

Apple A14X procesori bi po snazi trebali biti jednaki Intel i9 procesorima iz MacBook Pro 16 2019

Kada se u eBay pretragu ukuca „iphone fortnite installed” dobije se preko sto rezultata. U ponudi su različiti modeli, a cena od 10 hiljada dolara u vezi je sa iPhone-om X. Visoke cene iznenađuju, budući da je igra Fortnite besplatna i može da se igra i na drugim uređajima i platformama. Pored toga se pretpostavlja da će se Fortnite u nekom trenutku vratiti na App Store, a kada se budu rešili problemi zbog kojih je izbačen.

(pcpress)