Home Apple iOS Nove glasine tvrde kako Apple planira manje baterije, a veće cijene za...

Nove glasine tvrde kako Apple planira manje baterije, a veće cijene za iPhone 12 seriju uređaja

iPhone 12 iznenađenja i dalje stižu, a u obliku dobrih, manje dobrih vesti, te neočekivanih zapleta. Nedavno je počelo da se priča i o onome što nazivaju najvećim propustom u dizajnu novog uređaja, a zahvaljujući insajderu koji sebe zove ‘Mr White’.

Pratite Balkan iOS i putem Vibera!

Među poslednjim informacija koje su došle od građanina Whitea moglo je da se pročita i da će Face ID zadržati stare dimenzije, te da se izrez na ekranu, koji je predstavljen 2017. godine sa iPhone-om X, neće smanjiti ni u 2020. godini. Mnogi su očekivali da će iPhone 12 stići sa manjim izrezom, te je u renderima moglo da se vidi koliko bi to poboljšalo dizajn. Pored toga je moglo da se čuje da Apple planira veće cene, te manji kapacitet baterije, što bi, u paketu sa problemima oko izreza, koji ne menja dimenzije već četiri generacije, moglo da odbije neke korisnike.

Beta verzija MacOS Big Sur je postala dostupna za preuzimanje

Spekuliše se da bi izrez mogao da se smanji u okviru skupljih modela iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max, a tu su i druge prednosti, te će novi iPhone stići sa 5G konekcijom, bržim punjenjem, te drugim izmenama koje bi ipak mogle da privuku i one kojima smetaju stare dimenzije iPhone izreza.

Ima 180 miliona dolara, a nosi iPhone 6 Plus, zašto da ne?

(forbes via pcpress)