Home Android Tableti Novi render Samsung Galaxy S21/S30 Ultra telefona prikazuje drugačiji modul kamere

Novi render Samsung Galaxy S21/S30 Ultra telefona prikazuje drugačiji modul kamere

Samsungova Galaxy S21 serija se očekuje mesec dana ranije nego što je to uobičajeno, a izgleda da se dizajn dolazećih uređaja i dalje koriguje. Dojavljivač OnLeaks je sada objavio revidiranu verziju fotografije Galaxy S21/S30 Ultra modela, koja pokazuje drugačiji dizajn kamera u odnosu na ranije rendere.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Dizajn pokazuje da će sistem u koji su smeštene kamere i senzori na poleđini ostati osti kako smo ga videli i ranije, ali je sada tu dodatno sočivo. Nije poznato da li je u pitanju peta kamera ili neki drugi senzor (možda 3D ToF). Takođe, primetno je da je pozicija LED blica malo izmeštena. Prema glasinama, Galaxy S21 Ultra će zadržati 108MP glavnu kameru, kao i 40MP senzor za selfi kameru. Nije poznato da li će postojati poboljšanja koja nisu u vezi sa rezolucijom, kao ni funkcije ostalih kamera.

Pojavile se glasine kako Samsung neće uključiti punjač i slušalice u pakovanje Galaxy S21/S30 telefona

Prema svemu sudeći, jasno je da će model za narednu godinu imati bar jednu kameru više u odnosu na Galaxy S20 Ultra, što polako postaje standard koji primenjuju brojni proizvođači na svojim premijum modelima.

Google osvježio izgled i dodao nove opcije u YouTube aplikaciju

(benchmark)