Home Promo Odlična ponuda za nove korisnike m:tel TV paketa

Odlična ponuda za nove korisnike m:tel TV paketa

S obzirom na to je septembar mjesec za novu školsku godinu, novu fudbalsku sezonu, nove serije i filmove i m:tel je pripremio odličnu ponudu za nove pobjede.

Svi oni koji postanu korisnici m:tel TV paketa, ili postojeći korisnici koji se odluče za jednu ili više novih usluga moći će uživati u najboljem TV sadržaju, uz najbolji internet po 30% manjoj cijeni prva tri mjeseca, a ono što je najbolje imaće priliku da potpuno besplatno 24 mjeseca uživaju u usluzi Snimanje sadržaja zahvaljujući kojoj ni jedan važan TV program, film, utakmica ili informativna emisija neće biti propušteni.

Pored kvalitetne usluge, u okviru ponude kompanije m:tel možete odabrati odlične TV uređaje, a ovaj mjesec uz preporučeni paket TV+NET+TEL: M+ izdvajamo:

– Philips 50” Android Ambilight – TV+NET+TEL: M+, rata: 73 KM

– Philips 55” Smart Ambilight- TV+NET+TEL: M+, rata: 65 KM

Podsjećamo, m:tel paketi vam donose uživanje u najbržem optičkom internetu, digitalnim kanalima, bogatstvu sadržaja, te mnoštvu dodatnih mogućnosti kao što su premotavanje i stopiranje sadržaja, dopuna putem IPTV šopa i sl.

Ova ponuda važi do 31. oktobra 2020. godine ili do isteka zaliha. Za više informacija pozovite besplatan korisnički servis na 0 800 50 000.

 m:tel – Imate prijatelje!