Home Promo OnePlus će 14. oktobra predstaviti vodeći pametni telefon OnePlus 8T

OnePlus će 14. oktobra predstaviti vodeći pametni telefon OnePlus 8T

Globalni brend pametnih telefona OnePlus danas je objavio da će 14. oktobra u 16:00 CET globalno predstaviti OnePlus 8T, svoj najnoviji premijum uređaj.

Kao vodeća vrhunska marka pametnih telefona, OnePlus je uvek usredsređen na pružanje brzog i jednostavnog  iskustva za svoje korisnike, nudeći nenadmašnu kombinaciju – moćan hardver i lagan i brz softver. Nakon lansiranja OnePlus 8 Serije, ranije ove godine, prvog telefona sa omogućenom 5G tehnologijom, predstojeći OnePlus 8T će sadržati čitav niz novih i poboljšanih tehnologija, uzdižući OnePlus iskustvo na potpuno nove visine.

“OnePlus uvek traga za mogućnostima za uvođenje najnovije tehnologije i pružanje najboljeg iskustva našim korisnicima”, rekao je Pete Lau, osnivač i izvršni direktor kompanije OnePlus. “Sa predstojećim OnePlus 8T telefonom, ponovo podižemo lestvicu za sebe u smislu ukupnog korisničkog iskustva, zahvaljujući novim funkcijama zbog kojih smo uzbuđeni što će po prvi put biti predstavljene na OnePlus uređaju. Uveren sam da će OnePlus 8T ponovo premašiti očekivanja i pružiti našim korisnicima jedinstveno iskustvo korišćenja smartfona”.

Lansiranje OnePlus 8T biće emitovano online 14. oktobra u 10:00 EST

https:/www.oneplus.com/launch

Pratite nas za više detalja na zvaničnoj OnePlus web lokaciji, forumima i društvenim mrežama.

OnePlus