Home Android Telefoni OnePlus ne planira predstaviti OnePlus 8T Pro telefon

OnePlus ne planira predstaviti OnePlus 8T Pro telefon

OnePlus je spreman da predstavi T seriju telefona 14. oktobra, a očekuje se da će kompanija ovoga puta predstaviti samo standardni OnePlus 8T. Bilo je nekih glasina o tome da bismo mogli videti i Pro varijantu telefona, ali je sada OnePlus CEO Pete Lau potvrdio da OnePlus 8T Pro neće postojati.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Prema navodima Laua, ono koji vole Pro proizvode mogu imaju na raspolaganju OnePlus 8 Pro. Prema njegovim rečima, nema mesta za nadogradnju u Pro varijanti OnePlus 8T telefona, pa će zato ove godine biti dostupan samo standardni model.

Zombero: Archero Killer je igra koja će vas držati danima uz telefon

On je takođe istakao da kompanija ima iznenađenje na koje vredi sačekati. Očekuje se da će OnePlus predstaviti i OnePlus Bullets Wireless 3, OnePlus Buds Z, pametni sat i drugo.

Kineski proizvođač čipova SMIC završio pod američkim sankcijama

Prema ranijim navodima dojavljivača, OnePlus 8T 5G će u Evropu stići u dve varijante: 8GB RAM + 128GB skladište i 12GB RAM + 256GB skladište, po cenama od 799 i 899 evra. Telefon će karakterisati 6.5-inčni ekran sa 120Hz osvežavanjem, Snapdragon 865 čipset, 48MP glavna kamera i 4800mAh baterija sa podrškom za 65W brzo punjenje.

Sony obećava bolji ekran i selfi kameru za Xperia 1 III telefon

(benchmark)