Home Promo Otvoren najveći Huawei Experience Store u Srbiji

Otvoren najveći Huawei Experience Store u Srbiji

Kompanija Huawei zvanično je otvorila novi Huawei Experience Store u Srbiji, u tržnom centru Galerija Belgrade. Na ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu na vodi okupili su se predstavnici medija, poznate ličnosti i influenseri, kako bi zajedno upriličili otvaranje najveće Huawei prodavnice u Srbiji.

Ovim povodom, prisutnim gostima obratio se Liao Jia, direktor Huawei CBG Adriatic region i izjavio: “Veoma smo ponosni što korisnici i ljubitelji Huawei brenda od danas mogu da kupuju Huawei proizvode u najvećem tržnom centru u regionu. Kao što znate, korisničko iskustvo je glavna i najvažnija misija naše kompanije. Imajući ovo na umu, želimo da objavimo da je ovo prva Huawei Experience Store u Srbiji koja nudi uslugu brzog servisa. To znači da u našoj zvaničnoj prodavnici možete promeniti ekran, bateriju, obaviti dijagnozu i još mnogo toga. Od sada će naši korisnici moći da kupuju i brinu o svojim uređajima na istom mestu.”

Huawei Experience Store u tržnom centru Galerija Belgrade je prva zvanična Huawei prodavnica u kojoj korisnike očekuju različite servisne usluge poput:

  • Servisna usluga postavljanja zaštitnih folija za ekran, postavljanje zaštitne ukrasne folije na pozadini telefona,
  • Garantne popravke mobilnih telefona i laptop računara,
  • Van garantne popravke uređaja,
  • Zamena ekrana, osnovnih ploča, baterija i slično,
  • Dijagnostika

Kompanija Huawei je povodom otvaranja nove prodavnice odlučila da ljubitelje brenda obraduje i specijalnim ponudama koje će moći da iskoriste samo u subotu, 07. novembra.

Ne propustite priliku da svoje omiljene Huawei proizvode obezbedite tokom specijalne ponude jer popusti na određene proizvode iznose čak 50%!

Huawei FreeBuds 3 – 50% – specijalna cena 12,499 rsd
Huawei Watch GT 2e – 35% – specijalna cena 14,999 rsd
Huawei MateBook D14 – 31% – specijalna cena 59,999 rsd
Huawei P40 Pro Plus – 38% – specijalna cena 99,999 rsd
Huawei MateBook X Pro – 30% – specijalna cena 179,999 rsd
Huawei P40 Lite – 31% – specijalna cena 23,999 rsd
Huawei Y6p – 30% – specijalna cena 13,999 rsd
Huawei T8 2/32 WiFi – 33% – specijalna cena  9,999 rsd

Huawei