Home Promo Pet godina garancije na odabrane Samsung uređaje u BiH

Pet godina garancije na odabrane Samsung uređaje u BiH

Kako bi svojim korisnicima pružio dodatnu sigurnost i pokazao koliko cijeni njihovu vjernost, Samsung je pripremio nove promotivne aktivnosti. Uvjereni u kvalitetu svojih proizvoda, na odabrane kupljene modele u periodu od 2. februara do 4. avgusta 2019. godine Samsung odobrava pet godina garancije.

Ukoliko se odlučite za kupovinu Samsung firižidera, samostalih ili ugrađenih, namirnice će vam uvijek biti na dohvat ruke, zahvajujući naprednim pregradama i ladicama s maksimalnim kapacitetom skladištenja. A, uz No Frost tehnologiju, višestruki protok zraka i istovremeno hlađenje svakog odjeljka u svakoj pregradi, vaše namirnice će duže zadržati svježinu, bez nagomilavanja leda. Samsung frižidere odlikuje mnogo inovacija koje su stvorene kako bi vam olakšale život. Uz sve to, oni odišu jednostavnošću i elegancijom, čineći vašu kuhinju mjestom u kome ćete rado provoditi vrijeme i potpuno uživati.

Uz Samsungovu novu mašinu za pranje veša sa Quick Drive tehnologijom, vrijeme pranja vaše odjeće smanjuje se za 50%, a potrošnja energije za 20%, bez smanjenja učinkovitosti čišćenja. Također, Quick Drive mašina za pranje veša sa Add Wash tehnologijom omogućuje korisnicima naknadno dodavanje odjeće tokom pranja.

Ova promocija također obuhvaća i odabrane modele Samsung usisavača naprednih performansi i savremenog dizajna koji će vam pružiti izvanrednu snagu čišćenja.

Lista proizvoda uključenih u ovu promociju nalazi se na   www.samsung5godinagarancija.ba, a kako bi korisnici ostvarili pravo na ponudu moraju registrirati kupljeni proizvod najkasnije 60 dana od dana kupovine. Za sve dodatne informacije, korisnici mogu kontaktirati Samsung korisnički centar na broj telefona 00387 55 233 999, po cijeni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu.

Samsung