Home Apple iOS Pojavile se nove informacije o jeftinijoj verziji Apple Watch pametnog sata

Pojavile se nove informacije o jeftinijoj verziji Apple Watch pametnog sata

Apple će naredne nedelje održati specijalni događaj, tokom kojeg se od kompanije očekuje da se fokusira na Apple Watch i iPad uređaje. Apple Watch dobija nove verzije svake godine, ali ovog puta se očekuje da bi Apple mogao predstaviti dva nova modela, od kojih bi jedan bio pristupačna opcija.

Pratite Balkan iOS i putem Vibera!

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Dojavljivač Jon Prosser je objavio neke informacije o ovom jeftinijem pametnom satu. Prema navodima, jeftijini Apple Watch će imati dizajn koji je sličan Apple Watch Series 4, koji je najsličniji aktuelnom Apple Watch izgledu. Apple Watch Series 4 je predstavljen 2018. godine, a ima manje okvire i veći ekran.

Apple najavio ovogodišnje predstavljanje novih uređaja

Ističe se i da će jeftiniji Apple Watch stići u dve uobičajene veličine – od 40mm i 44mm, imaće GPS i celularne varijante poput svih ostalih Apple Watch modela. Najveća razlika će biti u nedostatku ECG funkcije, a neće imati ni always-on displej.

Apple poručio savitljive Samsung ekrane za savitljivi iPhone

Prosser ističe nešto zanimljivo o novim satovima, a to je da se interno pominju kao Apple Watch i Apple Watch Pro. Više detalja se očekuje tokom naredne nedelje.

Ako imate iPhone veće su šanse putem Tindera i sličnih aplikacija za muvanje u odnosu na vlasnike Androida

(benchmark)