Home Android Telefoni Pojavili se renderi Xiaomi Mi 11 Pro telefona

Pojavili se renderi Xiaomi Mi 11 Pro telefona

Xiaomi je krajem decembra ozvaničio Mi 11, a telefon već ostvaruje odlične rezultate prvih dana prodaje. Prema glasinama koje se pojavljuju na Weibo društvenoj mreži, u pripremi je i Mi 11 Pro model.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Vivo X60 će imati gimbal i Carl Zeiss optiku na glavnoj kameri

Ovo bi imalo smisla, s obzirom na to da smo prošle godine dobili Mi 10 / Mi 10 Pro modele. Xiaomi Mi 11 Pro se navodno pojavio na fotografiji, a prikazan je u plavoj i srebrnoj varijanti. Najprimetnija razlika jeste potpuno drugačiji dizajn kamera sistema na poleđini u poređenju sa onim što smo videli na Mi 11 modelu. Mi 11 Pro ima četiri kamere, od kojih je jedna i periskop zum tipa. Natpis “120x” sugeriše opciju digitalnog zumiranja.

Godinu dana nakon prestanka podrške, Windows 7 je i dalje instaliran na 100 miliona računara

Xiaomi sprema Pocophone F2 telefon

Ostatak informacija sa kamera modula ukazuje na to da ultraširoka kamera ima žižnu daljinu od 12mm, dok periskop kamera ide do 120mm. Fotografija prednje strane Xiaomi Mi 11 Pro telefona nije dostupna, ali glasine sugerišu da će uređaj imati 6.81-inčni ekran sa 1440 x 3200p rezolucijom, 120Hz osvežavanjem i 1500 nita osvetljenjem. Sve će, naravno, pokretati Snapdragon 888 čipset.

Xiaomi Mi 11 koristi vještačku inteligenciju za noćni video mod

Xiaomi sprema Pocophone F2 telefon

(benchmark)