Home Promo Ponesite 100 GB m:tel neta na novom Lenovo tabletu iz m:tel ponude

Ponesite 100 GB m:tel neta na novom Lenovo tabletu iz m:tel ponude

Elegantni Lenovo M8 je impresivan mali tablet,  stvoren za korisnike koji cijene dobar stil i dizajn. Tanak je svega 8,15 mm, s metalnim stražnjim poklopcem i zakrivljenim rubovima i idealan je pratilac u putovanjima ili svakodnevnim aktivnostima.

Lenovo M8 tablet pruža sjajan osjećaj pod prstima, nudi do 18 sati autonomije baterije dok surfujete internetom, što ga čini idealnim za cjelodnevnu zabavu. Odličan ekran od 8,1 inča i zvučnici poboljšani Dolby Audio tehnologijom, kombinuju se u jednom uređaju za vašu zabavu.

Uz preporučenu tarifu Pretplata NET: L+ ovaj tablet iz m:tel ponude može biti vaš po cijeni od samo 1 KM!

Cjenovno pristupačan, Lenovo M10 je tablet većeg ekrana, kojeg lako koriste kako najmlađi tako i najstariji. Odličan izbor za sve članovi porodice, ovaj model ima opciju prepoznavanja lica pri otključavanju kao i dječiji način rada koji obezbjeđuje adekvatan sadržaj kada ga koriste djeca.

Rad na njemu biće vam brz i gladak jer ga pokreće četverojezgreni Snapdragon 429 procesor a vrhunski Dolby Audio zvuk okružiće vas dok slušate muziku ili gledate filmove, serije i video sadržaj.

Lenovo M10 tablet iz m:tel ponude, uz preporučenu tarifu Pretplata NET: XS+ možete kupiti na 12 mjesečnih rata od 14,08 KM.

Izaberite neki od ova dva tableta i ponesite net bilo kuda, jer u paketima dobijate 20 GB u XS+ tarifnom modelu, odnosno 100 GB mobilnog interneta u L+ tarifnom modelu mjesečno!

Promotivna ponuda traje do kraja mjeseca septembra ili do isteka zaliha.

Više informacija o m:tel Pretplata NET tarifama i ponudi tableta potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.

m:tel