Home Ostalo Internet Postoji jako jednostavan trik kako ugasiti sve reklame na YouTube

Postoji jako jednostavan trik kako ugasiti sve reklame na YouTube

Na Reddit-u, kako ističu Android Police i 9to5Google, neko je objavio jednostavan način gledanja YouTube videa u web browser-u bez ikakvih oglasa. U URL-u za bilo koji video koji želite da pogledate samo je potrebno da dodate dodatnu tačku nakon .com na YouTube linku.

Učestvujte u nagradnoj igri povodom sedmog rođendana Balkan Android portala

Portal The Verge je potvrdio da ovo funkcioniše kako je opisano prilikom paste-ovanja URL-a video zapisa u inkognito prozor browser-a sa dodatnom tačkom. Pored uklanjanja reklama koje se prikazuju pre video snimka, uklanja i reklame usred video snimka. Dok kopirate, paste-ujete i promenite URL video snimka, koliko vremena se zaista uštedi i da li je jednostavnije od čekanja da se pojavi dugme „preskoči oglas“ pitanje je, ali zaista radi.

SAD upozoravaju BiH da ne koriste Huawei i ZTE opremu

Što se tiče toga zašto nešto tako trivijalno uspeva da zaobiđe YouTube reklamnu mašineriju, evo šta je Redditor unicorn4sale rekao prilikom objavljivanja trika: „To je obično zaboravljeni slučaj, web sajtovi zaboravljaju da normalizuju hostname, sadržaj se i dalje prikazuje, ali u browser-u ne postoji podudaranje hostname-a, pa tako ni kolačića i broken CORS-a, a većina velikih sajtova koristi drugi domen za prikazivanje oglasa/medija sa bele liste koja ne sadrži dodatnu tačku“

Google počeo sa OTA isporukom Android 11 Beta verzije

Sa preko 4.000 upita na Reddit-u, verovatno je da YouTube već zna da su ljudi shvatili i da su upoznati sa bagom. Popravka ovog baga će verovatno biti uskoro implemetirana.

OneMix 1S+ je laptop veličine telefona

S druge strane, ne treba zaboraviti da prihod od oglasa delimično pomaže vašim omiljenim kreatorima da nastave da rade ono što rade. Ad blocker-i i ovaj trik oduzimaju te resurse. „Pravilan“ način da više ne vidite oglase je pretplata na YouTube Premium, što možda već znate s obzirom da YouTube aplikacija nemilosrdno obaveštava ljude o tome konstantno.

Kineski Visionox spreman za početak masovne proizvodnje ekrana sa ugrađenom selfi kamerom

(pccpress)