Home Apple iOS Poznato više detalja o kamerama i baterijama iPhone 13 serije

Poznato više detalja o kamerama i baterijama iPhone 13 serije

Analitičar Daniel Ives je prognozirao neke detalje o predstojećoj iPhone 13 generaciji telefona. U prezentaciji se pominju opcije skladišnog prostora, ali i neki detalji o LiDAR sistemu. Prema navodima analitičara svi iPhone 13 modeli će na poleđini imati LiDAR senzor, a ovo se odnosi i na modele koji nemaju Pro u nazivu.

Znate li da možete pratiti Balkan iOS i putem Vibera?

Ranije glasine o skadišnom prostoru od 1TB sada su dodatno podržane, ali se ističe da će ovaj kapacitet prostora za skladištenje podataka biti rezervisan samo za Pro modele naredne iPhone linije. Apple planira širu implementaciju LiDAR senzora u svoje uređaje, što ukazuje ili na razvoj u ovom segmentu tržišta, ili kompanija planira da objavi više novih funkcija sa iPhone 13 modelima.

Krenula proizvodnja 120 Hz ekrana za iPhone 13 seriju telefona

Drugi set glasina, koje stižu iz Kine, tvrdi kako će iPhone 13 mini imati 2406 bateriju, iPhone 13 i iPhone 13 Pro će koristiti 3095mAh bateriju, dok će iPhone 13 Pro Max imati 4352mAh kapacitet baterije. Poređenja radi, iPhone 12 mini ima 2227mAh bateriju, iPhone 12 i 12 Pro koriste 2815mAh baterije, dok iPhone 12 Pro Max ima 3687mAh kapacitet.

Započela proizvodnja Apple A15 čipseta koji će pokretati iPhone 13

Ovo nije prvi put da su se pojavile glasine o povećanju ćelija baterije kod iPhone 13 familije u odnosu na iPhone 12 liniju, ali ovoga puta po prvi put imamo aktuelne kapacitete baterija. Ukoliko se ove informacije ispostave kao tačne, iPhone fanovi će biti zadovoljni novim izmenama.

Apple objavio datum WWDC 2021 konferencije

(benchmark)