Home Aplikacije Preuzmite Google Camera Pixel v7.2.014 instalaciju prilagođenu za ne Pixel uređaje

Preuzmite Google Camera Pixel v7.2.014 instalaciju prilagođenu za ne Pixel uređaje

Ako ste korisnik nekog od jeftinijih Android uređaja, vjerovatno odavno znate za Google Camera aplikaciju koja softverski izvlači maksimum iz vašeg hardvera i omogućava da vaš telefon pravi bolje fotografije nego putem vaše ugrađene kamera aplikacije, fotografije koje su po kvaliteti usporedive sa mnogo skupljim uređajima.

Za razliku od zvanične Google Camera aplikacije, ona prilagođena za Googleve sopstvene Pixel telefone često ima dodatne mogućnosti koje zvanična aplikacija nema, pa je tako sa Pixel 4 telefonima na Google Camera Pixel aplikaciju stigla i opcija astrografije, koja omogućava zanimljive fotografije neba uz pomoć duge ekspozicije.

Ono što je pravilo problem entuzijastima, je to što je do sada ta aplikacija bila potpuno funkcionalna uglavnom na Google Pixel uređajima ili uređajima sa novijim i snažnijim Snapdragon čipsetima, dok je ova, čiji link za preuzimanje vam donosimo na kraju teksta, prilagođena od strane programera pod imenom cstark27 da radi na mnogobrojim Snapdragon pokretanim uređajima, uključujući i starije Snapdragon 660 uređaje na kakvom smo je mi testirali.

Pored Asrografije, slikanja svjetlom ova verzija donosi i Lib Patcher opciju u kojoj možete aktivirati efekte i mogućnosti koji do sada još nisu zvanično dostupni ni na Pixel telefonima.

Kompletan spisak opcija možete pronaći u tabeli koja se nalazi na dnu teksta, naravno neke od njih vaš telefon ne mora podržavati, a Google Camera PX v7.2.014 možete preuzeti sa ovog ili ovog linka u vidu APK fajla, a kako da instalirate APK fajl možete saznati ovdje.