Home Aplikacije Preuzmite launcher i pozadine sa beta verzije Androida P

Preuzmite launcher i pozadine sa beta verzije Androida P

Ukoliko ste među osobama koje željno iščekuju novi Android P, ali ne posjeduju nijedan od uređaja koji podržava instalaciju beta verzije nove verzije Googleovog operativnog sistema, jedno je rješenje – pokušati prilagoditi izgled svog uređaja tako da on što više sliči novom Androidu P.

Iako većinu stvari ne možemo promijeniti – poput, recimo, novog interfejsa za multitasking, svejedno postoje stvari koje možemo. Jedna od njih je launcher, a zahvaljujući ekipi sa sajta DroidLife, korisnici koji posjeduju uređaje sa Androidom 8 Oreo mogu odmah sa ovog linka preuzeti APK fajl i isprobati novi launcher. Ukoliko se želite podsjetiti šta je to APK fajl i kako ga instalirati, pročitajte ovaj tekst.

Međutim, ukoliko ste među korisnicima koji ne posjeduju uređaj sa Androidom 8 Oreo već vaš uređaj radi na Androidu verzije 7 ili starije, za vas također imamo rješenje. Iako nismo našli način za instalaciju novog launchera na uređaje sa starijim Androidom, svejedno možete sa ovog linka preuzeti pozadine sa novog Androida i time učiniti da vaš uređaj makar donekle podsjeća na novi Android P.