Home Android Aplikacije Redizajniran korisnički interfejs Firefoxa za Android

Redizajniran korisnički interfejs Firefoxa za Android

Firefox za Android je dobio redizajn, sa najnovijim ažuriranjem u Evropi. Firefox Daylight ažuriranje omogućava poboljšano korisničko iskustvo, sa novim optimizacijama prilagođavanja i nekim većim izmenama.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Pratite Balkan iOS i putem Vibera!

Firefox za Android sada nudi Enhanced Tracking Protection, koji zaustavlja brojne “ad trackere”, koji više neće uznemiravati korisnike. Funkcija automatski blokira mnoge poznate eksterne tragače. Private Mode je sada lako dostupan preko Firefox za Android početnog ekrana, a korisnici imaju opciju da kreiraju prečice za privatnu pretragu na svojim početnim ekranima.

Rastavljanje Galaxy Note20 telefona pokazalo da stižu sa dvije vrste hlađenja čipseta

Korisnički interfejs je redizajniran takođe. UI je sada čistiji i lakši za korišćenje. Korisnici mogu da podeseURL polje u vrh ili dno ekrana. Tu je i Collections koji korisnicima pomaže da ostanu organizovani onlajn. Dostupna je i nova Picture-in-Picture funkcija. Firefox za Android pojednostavljuje prebacivanje između tamne i svetle teme, koje se mogu uključivati automatski u određeno doba dana.

Glasine ponovo tvrde kako će Samsung spojiti Galaxy S30 i Galaxy Note30 serije u jednu

Ostala poboljšanja uključuju veće brzine i bolje performanse, što omogućava da funkcije koje su nedavno stigle na desktop sada budu dostupne i na mobilnim uređajima.

(benchmark)