Home Android Telefoni Glasine ponovo tvrde kako će Samsung spojiti Galaxy S30 i Galaxy Note30...

Glasine ponovo tvrde kako će Samsung spojiti Galaxy S30 i Galaxy Note30 serije u jednu

Iako je Samsung tek nedavno predstavio novu Galaxy Note seriju telefona, već su počele da se pojavljuju ingormacije o kompanijinim narednim premijum telefonima. Novi izveštaj daje više detalja o planovima za Galaxy S seriju u 2021. godini.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Pratite Balkan iOS i putem Vibera!

Prema izvorima koji su upoznati sa kompanijinim planovima, Galaxy S21 serija nosi kodno ime “Unbound”, dok se individualni modeli zovu M1, N2 i O3. Zanimljivo je da se za O3 tvrdi da korisri S Pen, što bi bio prvi telefon iz S serije sa podrškom za pametnu olovku. Takođe, nema informacija o tome da li će sledeće godine biti predstavljena Note21 linija, mada je još uvek rano za to.

Samsung navodno sprema jeftiniji telefon iz Galaxy Z serije uređaja

Izveštaj takođe pominje da će južnokorejska kompanija objaviti dva glavna uređaja tokom godine. Tako je za prvu polovinu godine rezervisan premijum model i S serije, dok ćemo tokom druge pokivine naredne godine videti fleksibilni model iz Z Fold serije. Samsung će navodno pojačati ponudu svojih fleksibilnih telefona, do mere da će Note linija biti zamenjena Z Fold modelima.

Windows, odnosno Microsoft Defender više neće biti moguće deaktivirati na Windows 10 računarima

Ukoliko Samsung zameni Note liniju i doda S Pen podršku za Galaxy S21 (što bi se moglo desiti za Ultra model telefona, prema glasinama), to bi predstavljalo značajnu promenu u kompanijinom ekosistemu telefona.

(benchmark)