Home Promo Samsung daje peticu za bijelu tehniku: Garancija od pet godina za frižidere,...

Samsung daje peticu za bijelu tehniku: Garancija od pet godina za frižidere, mašine za pranje veša i usisivače

Svako domaćinstvo mora imati osnovne uređaje koji pomažu u svakodnevnom životu, a Samsung aparati svojim korisnicima pružaju spoj kvalitete i funkcionalnosti. Kako biste opremili dom osnovnim uređajima i stekli pouzdanog partnera na duge staze, Samsung odobrava garanciju u trajanju od pet godina na frižidere, mašine za pranje veša i odabrane modele usisivača u periodu od 2. septembra do 1. decembra.

Samsung frižidere odlikuje mnoštvo inovacija koje su stvorene kako bi vam olakšale život. Dolazite kući ili žurite na posao, a želite pojesti ili popiti nešto nabrzinu, u Samsung frižiderima namirnice će vam uvijek biti nadohvat ruke, zahvaljujući naprednim pregradama i ladicama s maksimalnim kapacitetom. Za one koji vole imati različite namirnice uz revolucionarni Triple Cooling sistem hlađenja i neovisnu kontrolu temperature neće doći do miješanja mirisa različite hrane u frižideru. Također, uz No Frost tehnologiju, koja omogućava višestruki protok zraka i istovremeno hlađenje svakog odjeljka u svakoj pregradi, vaše namirnice će duže zadržavati svježinu, bez gomilanja leda. Pored svega toga, Samsung frižideri odišu jednostavnošću i elegancijom, te se kao takvi uklapaju u svaku kuhinju, bilo da je moderna ili retro.

Sanjali ste o uštedi vremena i manjoj potrošnji energije prilikom pranja veša? Činilo se do sada nemoguće? Sa Samsung QuickDrive™ mašinom za pranje veša je to moguće. Uz ovu mašinu, bit ćete u prilici prepoloviti vrijeme pranja i udvostručiti vrijeme za sebe i to uz uštedu vremena (i do 50%), manja je i potrošnja energije (do 20%), bez ugrožavanja učinkovitosti pranja. Ova mašina za veš ima Q-Drum™ glavni bubanj i zadnju ploču koji se okreću neovisno, što omogućava dinamičnije okretanje odjeće čiji je rezultat brzo, snažno i nježno pranje. Dok vam je upaljena mašina pronašli ste komad odjeće koji želite oprati, ili ste uprljali nešto i ne možete čekati skupljanje novog veša za pranje? Samsung je mislio i na to! QuickDrive™ mašine za veš imaju AddWash™ vrata koja omogućavaju jednostavno i brzo dodavanje zaboravljenog rublja nakon pokretanja ciklusa. AddWash™ vrata se otvaraju samo kada je temperatura u bubnju ispod 50°C.

Za čist dom potrebno je usisati prašinu, a na promociji su i određeni Samsung usisivači, poznati po naprednoj tehnologiji, snažnom usisavanju i vrlo jednostavnom korištenju. Dosadilo vam je da neko drugi sklanja noge dok usisavate? Sada je to prošlost, jer sa novim robot usisivačem i vi možete sjediti i uživati, dok drugi čiste. Sa jednostavnim načinom korištenja Samsung POWERbot usisivače možete ostaviti da usisavaju sami, dok ih kontrolirate putem mobilnog telefona. Zahvaljujući Visionary Mapping tehnologiji, usisivač sam izračunava najučinkovitiji put čišćenja, izbjegava prepreke, a uz snažno usisavanje pruža izvanredno čišćenje doma. Samsung POWERstick usisivači su elegantnog, tankog dizajna, pa ujedno štede prostor i vrijeme. Idealni su za brzinsko usisisavanje. Na promociji su i usisivači s posudom, jednostavni za korištenje i čišćenje, od tepiha do tvrdih podova.

Ne zaboravite iskoristiti svoju peticu garancije, jer nikada ne znate šta se može desiti u tom periodu!

Više informacija o ovoj promociji nalazi se www.samsung5godinagarancija.ba, a kako bi korisnici ostvarili pravo na ponudu, moraju registrovati kupljeni proizvod najkasnije 60 dana od dana kupovine. Za sve dodatne informacije, korisnici mogu kontaktirati Samsung korisnički centar na broj telefona 00387 55 233 999, po cijeni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu.

Samsung