Home Promo Samsung Galaxy A80 dostupan u BiH od sredine jula

Samsung Galaxy A80 dostupan u BiH od sredine jula

Samsung Galaxy A80, čije su glavne karakteristike prva rotirajuća trostruka kamera i novi Infinity beskonačni ekran, stiže na tržište BiH sredinom mjeseca jula. Uređaj će biti dostupan u crnoj, srebrnoj i zlatnoj boji po preporučenoj cijeni od 1.259 KM, kod svih ovlaštenih maloprodajnih partnera i kod operatora.

„Galaxy A80 napravili smo za takozvanu „eru života uživo“ – za svijet u kome zaljubljenici u digitalno snimaju, dijele i povezuju se jedni sa drugima u svakom trenutku. Najnovije inovacije u oblasti kamere, dizajna i performansi ovog uređaja nude novo iskustvo korištenja koje odgovara potrebama današnje generacije: biti stalno uključen i stalno spreman“, rekao je DJ Koh, predsjednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung.

 Prvi put u Galaxy seriji uređaja, Galaxy A80 stiže sa rotirajućom trostrukom kamerom koja ima isti visoko kvalitetni objektiv na prednjoj i zadnjoj strani i omogućava neprekidno snimanje. Galaxy A80 pravi jasne i živopisne fotografije pomoću glavne kamere od 48 megapiksela, koje god da je doba dana ili noći. Sa ultraširokim objektivom sa uglom od 123 stepena, lako je snimiti i podijeliti živi video snimak svega što korisnik vidi. 3D dubinska kamera je tu da bi se uživo zabilježili momenti uz pomoć funkcije Live Focus Video, koji snima video snimke nalik filmskim isječcima. Uz to, program rada za stabilizaciju video snimka Super Steady Video smanjuje potrese kamere.

Galaxy A80 stiže sa prvim Samsung New Infinity Display-em, raskošnim FHD+ Super AMOLED ekranom od 6,7 inča koji ide od ivice do ivice i odnosom stranica 20:9. Audio-vizuelni doživljaj ide i korak dalje uz Dolby Atmos tehnologiju kada se koriste slušalice ili Blutut zvučnici.

Uređaj je opremljen Samsung Knox platformom, sigurnosnom platformom kompanije, koja odgovara sigurnosnim kriterijumima bezbjednosnih službi. Zajedno sa servisom Samsung Pass, moguće je sigurno i lako pristupiti aplikacijama i sajtovima preko senzora za otisak prsta. Uz funkciju unapređenja performansi Intelligent Performance Enhancer na uređaju Galaxy A80, uređaj će raditi više, brže i duže kad god je to potrebno. Njegov softver za optimizaciju performansi zasnovan na vještačkoj inteligenciji do maksimuma povećava kapacitete CPU, RAM i baterije, čime prilagođava efikasnost Galaxy A80 uređaja svakodnevnim potrebama.

Za dodatne informacije o uređaju Galaxy A80, molimo posjetite http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ili www.samsung.com/galaxy

Samsung