Home Promo Samsung Galaxy S5 dostupan u m:tel BiH od 11. Aprila u 17:00...

Samsung Galaxy S5 dostupan u m:tel BiH od 11. Aprila u 17:00 časova

Kompanija m:tel je u utorak, 25.marta 2014.godine u Banjaluci, predstavila najnoviji model Samsung telefona, petu generaciju GALAXY S serije koja je globalnu premijeru imala u Barseloni 24. februara. Svečanoj premijeri telefona osim predstavnika kompanija m:tel i Samsung, prisustvovao je veliki broj predstavnika medija kao i istaknute ličnosti iz javnog života.

Prvi smo u BiH predstavljali sve prethodne GALAXY modele, pa je tako i ovoga puta. Korisnici m:tel-a ponovo će prvi u BiH isprobati i najnoviji GALAXY model, i to samo mjesec dana nakon svjetske premijere. Ponosan sam što smo još jednom dokazali da pratimo svjetske trendove i prvi ih donosimo na domaće tržište”, istakao je Đorđe Mišić, izvršni direktor m:tel-a za marketing i prodaju.

„Izuzetno me raduje što u saradnji sa m:tel-om možemo premijerno predstaviti novi flagship na bosansko-hercegovačkom tržištu. Ovim se uređajem vraćamo osnovama, fokusirajući se na pružanje mogućnosti koje su najvažnije korisnicima. Želimo ih podržati i ponuditi im uređaj koji ih inspiriše i pruža im podršku u svakodnevnom životu. Vjerujem kako će svi koji ga isprobaju biti oduševljeni jedinstvenim dizajnom i naprednim funkcijama koje ga čine, po mišljenju mnogih, najboljim mobilnim telefonom na tržištu“, naglasio je Damir Uzunović, voditelj ključnih kupaca u regionalnom predstavništvu Samsung Electronics.

Samsung GALAXY S5 nudi korisnicima prefinjeno iskustvo inoviranjem osnovnih funkcija za svakodnevnu upotrebu. Kombinacija napredne kamere, brzog povezivanja, posebnih alatki za fitnes i funkcija za bolju zaštitu uređaja kako bi korisnici bili sa stilom povezani i u formi, čini da je ovaj uređaj i više od telefona, istaknuto je prilikom predstavljanja.

Zvanice nisu krile oduševljenje predstavljenim modelom, a utiske o telefonu podijelila je i specijalna muzička gošća događaja, Emina Jahović Sandal: „Zbog posla kojim se bavim, telefon je zaista moj životni saputnik i sigurno ću razmisliti o tome da to od sada bude upravo GALAXY S5”.

Podsjećamo vas da je Samsung GALAXY S5 već moguće rezervisati na m:tel Facebook fan stranici putem aplikacije (facebook.com/mtelbih). Uz Moj Mix 80, cijena telefona je 199 KM, a prvih 100 kupaca očekuje i odličan poklon: tablet računar Samsung GALAXY Tab 3 Lite. Zvanična prodaja ovog telefona počinje 11. aprila u 17.00 časova na m:tel prodajnim mjestima.

Izvor mtel.ba