Home Apple iOS Samsung i LG će obezbijediti LTPO OLED ekrane za Apple iPhone 13...

Samsung i LG će obezbijediti LTPO OLED ekrane za Apple iPhone 13 Pro seriju telefona

Ranije su se već pojavljivale informacije o tome da će Apple koristiti LTPO OLED panele na svoja dva iPhone 13 Pro telefona. Najnoviji izveštaj stiže od strane DigiTimesa, koji tvrdi da će Samsung i LG proizvoditi ove panele.

Znate li da možete pratiti Balkan iOS i putem Vibera?

Trenutno, dve kompanije su procesu prebacivanja svojih proizvodnih linija namenjenih iPhone-ima na LTPO. U januaru je The Elec istakao da će samo Samsung Display biti spreman da snabdeva Apple novim tipom displeja, te da će se LG Display priključiti naredne godine. Ukoliko je izveštaj DigiTimesa tačan, Aplle sada ima dva spremna dobavljača LTPO displeja. Kada su u pitanju standardni iPhone 13 i iPhone 13 mini, oni će zadržati stariju LTPS OLED tehnologiju, sa panelima koje proizvode LG i BOE. Nova LTPO tehnologija manje troši i lakše omogućava prilagodljive stope osvežavanja.

Samsung je objavio iTest aplikaciju za iPhone

Prema navodima analitičara, iPhone 13 serija će biti predstavljena u septembru, a ovo će biti povratak uobičajenom rasporedu objave. Ukoliko se pojave problemi sa lancem snabdevanja, Apple bi objavu nove iPhone linije mogao pomeriti za oktobar.

Znate li da Siri ima više različitih glasova?

(benchmark)