Home Apple iOS Samsung je objavio iTest aplikaciju za iPhone

Samsung je objavio iTest aplikaciju za iPhone

U SAD, ako posjedujete Android telefon, prilično je sigurno da je to Samsung uređaj s obzirom da isti drži oko 25% tržišta, što je opet dosta manje od 60% tržišta koje drži Apple sa iPhone. Samsung zato pojačava napore kako bi na svoju stranu privukao više iPhone korisnika. Kompanija je pokrenula novi sajt, pod nazivom “iTest”, koji iPhone korisnicima omogućava da dožive Samsung iskustvo preko veb aplikacije koja simulira Android ekosistem.

Znate li da možete pratiti Balkan iOS i putem Vibera?

Kada korisnik poseti Samsungov iTest sajt, ponudiće mu se da doda web aplikaciju na početni ekran svog iPhone uređaja. Nakon ovoga, aplikaciju je moguće pokrenuti kao bilo koju drugu i isprobati Android interfejs. Iskustvo je poprilično impresivno i veoma dobro prikazuje Android i Samsung Galaxy iskustvo preko web aplikacije koja se pokreće na iPhone-u. Moguće je pretraživati Galaxy Store, menjati teme, istraživati Samsung Camera aplikaciju i drugo.

Hakovanje Facebooka pokazalo da Mark Zuckerberg koristi aplikaciju Signal

Dok se nalazite u Samsung iTest aplikaciji na iPhone-u, dobijaćete i različite simulacije tekstualnih obaveštenja i telefonskih poziva za isprobavanbje različitih situacija i načina komuniciranja sa prijateljima. Samsung je naravno priliku iskoristio i za promovisanje drugih proizvoda, kao što su Galaxy Buds Pro, Galaxy Watch3 i Galaxy Buds Live.

Procurili podaci 533 miliona Facebook korisnika. Provjerite da li ste među njima

Očekivano, ovo web iskustvo ima i neke mane, kao što su tehnička ograničenja za web aplikacije, a mnoge apliacije samo omgućavaju uvid u početni ekran. Pored toga, iTest iskustvo se promoviše samo na Novom Zelandu u ovom trenutku, ali je sajt dostupan globalno. Možete isprobati iTest iskustvo na svom iPhone-u posetom Samsungovog sajta na ovoj adresi.

Znate li da Siri ima više različitih glasova?

(benchmark)