Home Promo Samsung predstavio Galaxy S21 porodicu na području Balkana

Samsung predstavio Galaxy S21 porodicu na području Balkana

Nakon globalnog predstavljanja nove Samsung Galaxy S21 porodice uređaja koju čine Galaxy S21, Galaxy S21+ i Galaxy S21 Ultra, Samsung je danas na virtuelnom događaju predstavio ove uređaje i za područje Balkana.

Na samom početku, prisutnima se uživo obratio Pavle Zobundžija, direktor IT i mobilnih komunikacija Samsung Electronics Adriatic, koji je ujedno i predstavio samu S21 porodicu. Poseban naglasak bio je na kameri koja je sa ovom generacijom naprednija nego ikad do sada, a koja na S21 Ultra uređaju dolazi sa naprednom Director View funkcionalnošću i 100x Zoom, što omogućava najbolje moguće kamera iskustvo bilo da želite napraviti fotografiju ili videozapis nekog momenta, ili ipak shvatate to malo ozbiljnije od drugih i želite naredni nivo fotografisanja i snimanja. Naravno, uz bolju kameru i bolji ekran (zaštićen Gorilla Glass Victus staklom) dolaze i bolje performanse i bolja baterija, što je svakako potrebno na uređaju poput Galaxy S21 Ultra.

Osim same S21 linije uređaja, Pavle je također predstavio i nove Galaxy Buds bežične slušalice, kao i Galaxy Tag – pametni tag koji će vam pomoći da ne gubite ključeve i druge važne stvari, ali i da pratite vašeg ljubimca kada se sakrije negdje u kući. Ukoliko se pak Galaxy Tag nalazi van dometa Wi-Fi mreže, ne brinite, zahvaljujući drugim Samsung pametnim uređajima moguće je ipak doći do vašeg Galaxy Tag-a.

Nakon toga, u drugom dijelu događaja publici se obratila Helen Sharman, prva britanska astronautkinja i bivša hemičarka, koja je govorila o značaju naprednih mogućnosti kakve posjeduje nova Galaxy S21 serija za razvoj nauke. Helen je naglasila kako bi za vrijeme njenog boravka u Internacionalnoj svemirskoj stanici mogućnosti poput makro kamere i iznimnih mogućnosti zumiranja bile od izuzetne pomoći. Osim toga, imali smo priliku  i saznati više o životu i problemima astronauta u svemiru, što je definitivno bilo jako zanimljivo iskustvo.

Da je novi set kamera zaista jedna od najbitnijih mogućnosti na novom S21 Ultra potvrđuje i Miloš Biković, glumac i producent, uz čiji smo video uradak imali priliku vidjeti sve svakodnevne situacije u kojim S21 Ultra, Galaxy Buds i Galaxy Tag mogu imati jako veliku ulogu i biti od ogromne pomoći.

Novu Galaxy S21 seriju kod ovlaštenih prodavaca možete nabaviti počevši sa 29.01.2021. godine.