Home Promo Smanjite troškove održavanja skupe IT infrastrukture koristeći m:tel Cloud rješenja

Smanjite troškove održavanja skupe IT infrastrukture koristeći m:tel Cloud rješenja

Cloud computing technology concept with 3d rendering human finger point on graphic display

Iskoristite dodatne popuste za uslugu Virtual Data Center do 10.4.2021.godine

Virtual Data Center (VDC) je m:tel sluga za moderno i efikasno poslovanje koja može znatno da smanji vaše troškove. Ova moderna i veoma korisna usluga, namijenjena prvenstveno poslovnim korisnicima, omogućava korišćenje Cloud servera (VPS as a Service) i mrežno sigurnosne usluge (Network as a Service), za sve vaše poslovne potrebe.

Sve ono što ste dosad za svoje poslovanje morali da obezbijedite sami, a u okviru IT infrastrukture, sada možete prepustiti kompaniji m:tel. Nema više potrebe da investirate u skupu opremu radi instalacije vaših poslovnih aplikacija ili za potrebe testiranja. Zakupite resursa koliko vam treba, odmah ih koristite i ukoliko vam više ne trebaju, jednostavno ih ugasite ili zaustavite. Raspodijelite, kako želite, broj procesora, RAM memoriju i veličinu  diskova, kreirajte server kakav vam odgovara, raspoređujte resurse, definišite broj servera i zauzeće.

Virtual Data Center je idealno rješenje za tek osnovane kompanije zbog znatno smanjenih početnih ulaganja u biznis, mala i srednja, kao i velika preduzeća, zbog efikasnosti i manjih ulaganja u IT.

Uz m:tel Virtual Data Center uslugu  osiguraćete: sigurnost vaših podataka, stabilnost i veliku brzinu, modele plaćanja „plati koliko koristiš“, potpunu kontrolu nad Cloud serverom i mrežno-sigurnosnom uslugom, svakodnevni backup podataka, te stručnu tehničku podršku koja vam je dostupna 24 časa, sedam dana u nedjelji, tokom cijele godine.

Odlučite li se za moderno i efiksano poslovanje, ne zaboravite da ono može da bude i povoljno jer pored 30 dana besplatnog korišćenja usluge, m:tel u posebnoj ponudi, koja traje do 10. aprila 2021. godine, nudi i popuste od 20% na cijenu mjesečne pretplate za ugovore na 12 mjeseci ili 30% za ugovore na 24 mjeseca.

Za više informacija o Virtual Data Center usluzi, kontaktirajte svog m:tel predstavnika, pošaljite e mail na poslovna.rjesenja@mtel.ba ili pozovite 0800 50 300.

m:tel