Home Windows Windows PC Ubisoft poklanja FarCry 3

Ubisoft poklanja FarCry 3

Nakon jučerašnje objave da Ubisoft poklanja The Division, danas nam je stigla informacija kako Ubisoft, ali u Kini, poklanja FarCry 3. Naravno mi ćemo vam objasniti kako da je preuzmete na svoj standardni nalog.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Pratite Balkan iOS i putem Vibera!

U pitanju je shooter iz 2012. godine koji je možda i najcjenjeniji nastavak iz cijele FarCry franšize, a možete ga preuzeti ako pratite naša uputstva jer ga preuzimate iz Ubisoft prodavnice za Kinu, ali ne brinite, kada je preuzmete i registrujete na svoj nalog, igra će biti dostupna i na globalnoj Ubisoft prodavnici. Naravno, da bi preuzeli FarCry trebate imati besplatni Ubisoft nalog i instaliran Uplay launcher igara.

Kineski operatori noću gase pojedine 5G bazne stanice

Da bi preuzeli FarCry 3, kliknite na ovaj link i nakon toga pratite uputstva koja se nalaze u galeriji ispod. Potrebno je da klikate na ikone označene crvenim strelicama, odnosno da ispunite podatke (registrovani mail i lozinku za Ubisoft nalog) označene crvenim slovima. Nakon što registrujete igru na svoj nalog, možete je preuzeti iz standardnog Uplay launchera.https://www.youtube.com/watch?v=J6gnOVJsCsM